Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

marcel0138

marcel0138

  • Lid sinds 19 mei 2012
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 mei 2012
  • 21:02

Heb de wolfgang android van de Aldi. Bij contacten staan alle contacten er keurig netjes één keer in. Klik ik op berichten en dan rechtsboven op het poppetje staan alle contacten er dubbel of meer in.

Bewerkt (24 april 2013 14:52)
Daisydees

Daisydees

  • Lid sinds 17 augustus 2011
  • Berichten 29
  • Reputatie 0
  • #2
  • 20 mei 2012
  • 22:21

Ik heb ook contacten dubbel staan, dus lees graag mee.

Bewerkt (24 april 2013 14:52)
Julian

Julian

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 706
  • Reputatie 0
  • #3
  • 20 mei 2012
  • 22:33

Verplaats naar het juiste forum

Als het goed is kan je bij telefoon>contacten> instellingen selecteren welke contacten je wilt laten zien.
Dan vink je alles uit (sim,google etc etc) en vink je alleen die aan die je wilt zien (dus waar al je contacten staan).

Bewerkt (24 april 2013 14:52)
alex_h

alex_h

  • Lid sinds 12 december 2009
  • Berichten 103
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 mei 2012
  • 23:39

Staan alle contacten helemaal dubbel (dus incl hetzelfde tel.nr.) of staat een contact meerdere malen genoemd, maar telkens met een ander nummer. Als het laatste het geval is, dan is er niets aan te doen. Android geeft bij berichten domweg alle nummers weer die je bij één contactpersoon ingevoerd hebt, zelfs al is het een faxnummer.

Bewerkt (24 april 2013 14:53)

Gegroet,

burgkop

burgkop

  • Lid sinds 19 mei 2012
  • Berichten 81
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21 mei 2012
  • 20:24

Let op, ik heb ze ook wel eens dubbel, komt door importeren/exporteren.
Als ze er dubbel in staan, zal de onderste een streepje tussen de nummers hebben, was tenminste bij mij zo.
Ik heb van alles de onderste verwijderd.

Op het simkaartje kun je niet zoveel tekst kwijt zoals op de telefoon zelf.

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
marcel0138

marcel0138

  • Lid sinds 19 mei 2012
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 mei 2012
  • 21:17

Ik heb eerst omdat synchroniseren niet lukte een cvs bestand of v-card bestand op mijn sd kaart van de telefoon gezet en daarna importeren van sd kaart. Dit lukte. Een week later wezen rommelen en toen schijnt synchroniseren wel gelukt te zijn. Hoe haal ik dat laatste, dat gmail contacten bestand van mijn sd kaart of telefoon?

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
Jordy.

Jordy.

  • Lid sinds 13 mei 2012
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #7
  • 21 mei 2012
  • 22:52

Ik los dit probleem altijd op door contacten te koppelen.

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
chriss

chriss

  • Lid sinds 20 mei 2012
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #8
  • 7 juli 2012
  • 18:36

werkt helaas niet voor de contactlijst wanneer je een bericht wil versturen

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #9
  • 7 juli 2012
  • 20:26

Als je je telefoon net voor het eerst instelt en je zet je gmail/google account er ook in, dan syncroniseert hij ook gelijk je contacten die in google/gmail staan

Bewerkt (24 april 2013 15:10)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren