Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Ayurveda

Ayurveda

  • Lid sinds 16 december 2011
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 januari 2012
  • 11:22

HalloIk heb een qware pro 3 , 7 inch tablet.Nu heb ik voor mn verjaardag een case met toetsenbord gekregen (afkkmstig van de site : 123bestdeal) maar hij diet het niet…Het ligt niet aan de case want aangesloten op de pc doet hij het wel. Maar mn tablet lijkt m wel helemaal niet te zien…Op de site stond dat deze hoes geschikt was… maar ik weet nu dus niet waar het aan ligt en wat ik er aan kan doen…Iemand een idee?Alvast bedankt!

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
nap

nap

  • Lid sinds 05 januari 2012
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 januari 2012
  • 12:55

Heb je al gecheckt of je USB poort werkt, trouwens ik zit net te kijken maar ik kan qware niet in die lijst vinden.

Eh even wat anders ik heb gisteren de qware pro3 10" gekocht en ik kreeg gratis die case met toetsenbord er bij er bleek een actie te zijn.

Hij maakt wel gebruik van de grote usb-poort niet de mini- of micro usb-poort

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
Ayurveda

Ayurveda

  • Lid sinds 16 december 2011
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 januari 2012
  • 13:11

@ nap : hoe check ik of de usb werkt?En deze externe toetsenbord heeft een gewone usb en ik gebruik daarom zon tussenkabeltje

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
nap

nap

  • Lid sinds 05 januari 2012
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 januari 2012
  • 19:15

Ik zou zeggen met een andere usb device: toetsenbord, muis, usb-stick.

ik kan nu zelf niet achter de tablet, vrouw en kids zijn druk bezig er mee.

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
Ayurveda

Ayurveda

  • Lid sinds 16 december 2011
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #5
  • 8 januari 2012
  • 19:26

Als ik mn tablet verbind met de case lichten de lampjes heel even op. Dit deed hij ook toen ik hem in de pc deed dus ga er van uit dat de usb dan wel werkt.

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
Ayurveda

Ayurveda

  • Lid sinds 16 december 2011
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #6
  • 8 januari 2012
  • 19:29

Mmm. Of niet… ik stop er net een usb stick in en die pakt die ook niet.,. Grr

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
Ayurveda

Ayurveda

  • Lid sinds 16 december 2011
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #7
  • 8 januari 2012
  • 21:54

nou ik snap er werkelijk niks meer van!

De ene usb (die normaal een lichtje geeft) geeft geen licht en een ander weer wel, maar als ik bij mn usb kijk op mn tablet staat daar niks… Maar de lampjes op het toetsenbord gaan wel even snel aan (en meteen weer uit) zoals die ook op mn pc deed…

dus of die nu wel of niet werkt… ik weet het echt niet meer en ben ik staat het ding door het raam te gooien… ben al de hele dag naar een oplossing aan het zoeken en kan ht gewoon niet vinden! grrr

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
Virage1959

Virage1959

  • Lid sinds 20 september 2010
  • Berichten 179
  • Reputatie 0
  • #8
  • 9 januari 2012
  • 11:53

Gekke vraag misschien, maar heb je jej usb poort geactiveerd op je tablet?
Ik heb zel een PB liberty en als je daar een usb-stick op wil aansluiten moet je in het instellingen menu je usb poort activeren.

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
Ayurveda

Ayurveda

  • Lid sinds 16 december 2011
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #9
  • 9 januari 2012
  • 15:56

uhm… nee heb niks geactiveerd… wist ook niet dat dat moest. Zou eerlijk gezegd ook niet weten hoe dat moet, bij mn instellingen zie ik er niets over staan…

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
Ayurveda

Ayurveda

  • Lid sinds 16 december 2011
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #10
  • 9 januari 2012
  • 16:27

Nou ik heb Qware gebeld

Hun geven aan alleen hun eigen externe toetsenborden te ondersteunen!
dus ik ga deze gewoon terugsturen want hun maken niet waar wat op de site staat!

Bewerkt (24 april 2013 14:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren