Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Hankey

Hankey

  • Lid sinds 02 oktober 2010
  • Berichten 582
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 januari 2011
  • 06:59

Hollandsnieuwe.nl is weer een "nieuwe" provider.
En tja. Over het vodafoon netwerk.
"wil vanavond even goed kijken(net een ad in de Metro gezien)"
Heeft iemand hier al eens naar gekeken en vergelijkt met vodafoon zelf?

Zelf zit ik bij T-Mobile maar de dekking is nou niet echt super.ik kom wel eens op plaatsen waar het bereik weinig tot niets is.

Betaal nu zo'n 35 euro.
Hollandsnieuwe zit op z'n duurst met extra gig op 28 euro geloof ik.

Maar hoe is de dekking van vodafoon?

Hoop dat iemand hier een beetje licht/toelichting over kan geven..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (5 januari 2011 06:59)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #2
  • 7 januari 2011
  • 00:27

Hankey,

Ik heb m ook besteld, en heb er nog ff achteraan gemaild dat ik
als persoon die een 2 jarige wil, ook een Veronica korting wil,
dus kwam / kom nu op 26 uit ofzo, scheelt toch weer 2 euro.

Ben benieuwd, morgen komt mijn simkaartje binnen. En ja, het
is irritant dat internetgebruik naar boven wordt afgerond (100
kb), maar zit toch veel ‘constant’ wat te doen (niet elke keer laten
connecten om mail te pushen) en anders gewoon met Wifi.

En Vodafone?! Ik had hiervoor een tijdje een zakelijke bb waar
ik een blox kaartje in trapte, en dat werkte PERFECT! Goede
dekking ed.

Bewerkt (7 januari 2011 00:27)
rephaia

rephaia

  • Lid sinds 23 november 2010
  • Berichten 771
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 januari 2011
  • 11:49

Ik gebruik ook die Blox,(wel alleen maar om mee te internetten,niet om te bellen of smssen) Uiterst tevreden en hier in Amsterdam e.o supersnel online .

http://www.vodafone.nl/mobiel_bellen/prepaid/vodafone_blox/blox_voor_internet

Bewerkt (7 januari 2011 11:49)
ladyminnie

ladyminnie

  • Lid sinds 22 december 2010
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #4
  • 7 januari 2011
  • 12:12

hier ook vodafone, zit nu in een boerengehucht ergens en geen problemen mee

Bewerkt (7 januari 2011 12:12)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #5
  • 7 januari 2011
  • 17:42

En vooral goedkoop.

Anyway, voor 25 euro geloof ik het duurste pakket, 1000 MB internet, 550 minuten en nog
wat extra's.

Zag toevallig die aanbieding wat ik hierboven zijn, dacht dat dat meteen a.d.h.v. mijn mail
was aangepast, maar dat was nog niet zo, werd vandaag gemaild, UW abo is aangepast en
het is nog goedkoper geworden.

Nu dus 13,50 + 10 euro voor bovenstaande.

En vandaag gestuurd, dus morgen maar ff langs de postbak legen, lekker snel dus (binnen 2
werkdagen verstuurd).

Bewerkt (7 januari 2011 17:42)
AlexPranee

AlexPranee

  • Lid sinds 12 september 2010
  • Berichten 113
  • Reputatie 0
  • #6
  • 11 januari 2011
  • 18:56

Vraagje;
Momenteel reis ik dagelijks met de metro in omstreken Rotterdam. Mijn provider is T-mobile en heb Xperia X10 (Nordic).
Nu heb als ik met de metro ondergronds rijdt geen dekking zodat bellen/internet niet mogelijk is.
Komt die omdat ik gebruik heb gemaakt van updates via de nordic manier of ligt het gewoon aan T-mobile die een slechte dekking heeft?

Groet,

AlexPranee

Bewerkt (11 januari 2011 18:56)
rephaia

rephaia

  • Lid sinds 23 november 2010
  • Berichten 771
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 januari 2011
  • 19:21

Ik denk dat de Rotjekn*r Metro zijn zaakjes ondergronds niet in orde heeft,en T-whatever staat nu ook niet bekend om zijn sterke dekking ondergronds.Moet je eens hier in Amsterdam proberen , misschien hier wel .Gelijk een weekendje uit ;-)

Bewerkt (11 januari 2011 19:21)
battleown

battleown

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #8
  • 13 januari 2011
  • 15:05

Ik heb een abonnement bij HollandsNieuwe besteld, Simkaart thuisgekregen en geactiveerd.
Nu wil ik verder gaan maar op elke mobiel staat dat de simkaart is vergrendeld?
Weet iemand wat ik hieraan kan doen, tot nu toe geen reactie terug van HollandsNieuwe, slechte klantenservice in mijn ogen.

Bewerkt (13 januari 2011 15:05)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6275
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #9
  • 13 januari 2011
  • 15:39

Of je hebt toestellen die een simlock van de provider hebben en waar je dus alleen een simkaart van die provider in kunt gebruiken.
Of je moet een code intoetsen die waarschijnlijk in de documentatie staat die je bij de simkaart van HollandsNieuwe hebt gekregen.

Bewerkt (13 januari 2011 15:39)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #10
  • 14 januari 2011
  • 15:48

AlexPranee;80176
Metro in omstreken Rotterdam.
Mijn provider is T-mobile

Dát zijn in mijn ogen pas slechte dingen/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/big_smile.png" />.

Anyway; HollandsNieuwe draait hier al enkele dagen en ik ben goed tevreden over deze provider,
wat ik natuurlijk sowieso al wel was over Vodafone. Niks op aan te merken, ook niet aan die afronding
per 100Kb's, zit alleen onderweg op 3G, verder toch alleen op WIFI. Je kunt op internet ook live-time
zien wat je verbruik ed is; handig/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />.

Bewerkt (14 januari 2011 15:48)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren