Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Cholo

Cholo

  • Lid sinds 08 december 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 december 2010
  • 21:17

Hoi,

Ik heb sinds gisteren mij de x10 aangeschaft via telenet.
Nu probeer ik mobiel netwerk in te stellen maar het lukt.
Het automatisch zoeken duurt zeer lang.
Ik zie ook na de update naar android 2.1 geen icoon 3g staan.

Iemand een idee hoe ik kan internetten via telenet netwerk?

Bewerkt (8 december 2010 21:17)
Kobe

Kobe

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 315
  • Reputatie 0
  • #2
  • 9 december 2010
  • 09:17

Probeer eens met mobistar instellingen, misschien helpt dat.

Bewerkt (9 december 2010 09:17)
Shifty

Shifty

  • Lid sinds 23 augustus 2010
  • Berichten 331
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 december 2010
  • 09:49

Cholo;66881
Hoi,

Nu probeer ik mobiel netwerk in te stellen maar het lukt.

Ik zie probleem niet?/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/big_smile.png" />

Heb je niet automatisch een bericht van telenet gekregen met de goede instellingen?

Bewerkt (9 december 2010 09:49)
Cholo

Cholo

  • Lid sinds 08 december 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 december 2010
  • 12:02

Ik had eerst een Nokia N10 aangeschaft. Maar heb die na 2 dagen gewisseld na niet functioneren met de X10.

Ik denk dat ik het bericht op de nokia heb gehad.

Is er dan nog een ander manier om aan die instellingen te komen?

Sms sturen ofzo?

Bewerkt (9 december 2010 12:02)
Kobe

Kobe

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 315
  • Reputatie 0
  • #5
  • 9 december 2010
  • 12:41

Bij de APN's kan je op je menu toets drukken en dan kiezen om die te herstellen naar beginwaarden en normaal krijg je die dan opnieuw ingesteld op je phone.

Bewerkt (9 december 2010 12:41)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #6
  • 9 december 2010
  • 15:58

Heb deze verplaatst naar het correcte forum.

Bewerkt (9 december 2010 15:58)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren