Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Tracker

Tracker

  • Lid sinds 10 juni 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 augustus 2010
  • 08:27

Mijn Nexus maakt op mijn werk (meestal) wel automatisch contact met Wifi.

Thuis lukt dit echter niet.
Ga ik bij instellingen - Draadloos en netwerken - Wifi-instellingen kijken, staat ‘mijn’ wifi altijd als "uitgeschakeld, beveiligd…"!

Hoe kan dit? En hoe los ik dit op?

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
copymaster

copymaster

  • Lid sinds 03 augustus 2010
  • Berichten 351
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 augustus 2010
  • 10:39

Is je draadloos netwerk wel zichtbaar of staat deze op hidden. Indien hidden ziet je Nexus het netwerk niet en kan hij ook geen connectie maken.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
Tracker

Tracker

  • Lid sinds 10 juni 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #3
  • 16 augustus 2010
  • 12:33

Dat is het probleem niet.

Op mijn werk staat ie op Hidden. Maar omdat ik deze toegevoegd heb, wordt ie gezien/gevonden en wordt contact gemaakt.

Thuis is ie niet hidden (wel beveiligd), en wordt ook gezien.
Maar hier wordt niet automatisch contact gemaakt en staat ie op ‘uitgeschakeld’ (???)
Een keertje aanraken is voldoende om de vraag ‘verbinden?’ te krijgen.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
Amp.

Amp.

  • Lid sinds 22 juli 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 augustus 2010
  • 15:35

Probeer eens je mac-adres toe te voegen bij je router? :s ik weet het ook niet

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
Toxic

Toxic

  • Lid sinds 26 juli 2010
  • Berichten 109
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 augustus 2010
  • 19:28

Aan uit van je wifi/router al geprobeerd?
Dus wep/wpa heb je aan staan?,zet es uit op je wifi/router,en check dan again.
Mac adres kan invloed hebben,als je die toegevoegd hebt in je wifi/router.
Anders fabrieksreset op je wifi/router doen.
En alles opnieuw instellen.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
Tracker

Tracker

  • Lid sinds 10 juni 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 augustus 2010
  • 11:55

Ik zal eens wat gaan spelen met mijn router…

Mijn laptop en pc hebben hier geen last van.

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
Yarda

Yarda

  • Lid sinds 19 juni 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 augustus 2010
  • 12:56

pak eens een ander kanaal op je router

kanaal 11 blijkt het in de regel goed te doen

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
Toxic

Toxic

  • Lid sinds 26 juli 2010
  • Berichten 109
  • Reputatie 0
  • #8
  • 18 augustus 2010
  • 22:43

DE Yarda ?

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
Whatsek

Whatsek

  • Lid sinds 05 augustus 2010
  • Berichten 68
  • Reputatie 0
  • #9
  • 18 augustus 2010
  • 23:50

Als je een amerikaanse nexus hebt, ziet hij enkele wifi kanalen niet die in de us niet gebruikt worden, en in Europa wel. Even met de kanalen proberen.

Sent from my HTC Hero using Tapatalk

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #10
  • 22 augustus 2010
  • 09:30

Tracker, probeer dit eens:
Instellingen>Draadloze Verbindingen>Wi-Fi-instellingen>(menu knop) Geavanceerd> en daar statisch IP te gebruiken of je slaapstandbeleid gewoon uitzetten.

Bewerkt (22 april 2013 12:35)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren