Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • OnePlus 6T

  • Huawei Mate 20 Pro

  • Google Pixel 3 XL

  • Samsung Galaxy Note 9

  • Nokia 7 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

FransW

FransW

  • Lid sinds 24 april 2014
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 april 2014
  • 15:20

De afgelopen dagen is het een paar keer voorgekomen dat mijn Moto G uit het niets uitgaat en weer opstart. Ik krijg verder geen melding of de mogelijkheid om een rapport te versturen. Heeft iemand hier hetzelfde probleem of een oplossing? Dank alvast.

insanezz

insanezz

  • Lid sinds 22 november 2013
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #2
  • 24 april 2014
  • 22:42

FransW
De afgelopen dagen is het een paar keer voorgekomen dat mijn Moto G uit het niets uitgaat en weer opstart. Ik krijg verder geen melding of de mogelijkheid om een rapport te versturen. Heeft iemand hier hetzelfde probleem of een oplossing? Dank alvast.

Dit kan vele oorzaken hebben, je zou het cache eens kunnen clearen of een factory reset doen. Als dit probleem dan nog blijft aanhouden zou ik contact opnemen met waar je de telefoon gekocht hebt en hem opsturen voor reparatie

Bewerkt (24 april 2014 22:43)
Matthijs.zeman

Matthijs.zeman

  • Lid sinds 23 september 2016
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 september 2016
  • 20:04

ik heb hetzelfde probleem

Murt

Murt

  • Lid sinds 14 maart 2017
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 maart 2017
  • 13:59

Ik heb hetzelfde probleem, is nog niet eerder gebeurd. Bij mij is het sinds het updaten naar Android 7.0

bram1950

bram1950

  • Lid sinds 08 augustus 2017
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #5
  • 8 augustus 2017
  • 18:51

Ik heb ook dit probleem. 
Lijkt met internet verbinding te maken te hebben. 
Heb het ook na update naar Android 7.0

Casper_van_Beek

Casper_van_Beek

  • Lid sinds 23 mei 2013
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 oktober 2018
  • 01:13

MOTO X4

Ik heb  dit probleem ook.
Het lijkt tijdens het laadproces van de batterij te gebeuren.

Na ongeveer 5 uur opladen  ('s nachts hangt de Moto aan de lader) start de Moto X4 zelfstandig opnieuw op.

Een oplossing heb ik nog niet gehoord of gelezen.
Iemand enig idee om dit vervelden probleem op te lossen?

Bewerkt (17 oktober 2018 01:14) | aanvulling

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren