Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

tibootje2000

tibootje2000

  • Lid sinds 29 februari 2012
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 juni 2016
  • 21:39

Ik wil mijn gsm eens grondig resetten (factory reset), omdat hij wat trager begon te worden maar dit lukt net.
Ik kan niet via instellingen en zo resetten
maar ook een hard reset doet hij niet, als ik op recovery staat er enkel "geen opdracht" en doet hij voor de rest niets speciaals.

Gsm half jaar oud en niets speciaals meegedaan, dus geen idee wat er aan de hand is ?

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #2
  • 5 juni 2016
  • 09:38

Dus via instellingen/backup en reset heb je de optie factory reset niet en in fastboot gebeurt er niets als je recovery selecteerd krijg je niet het Android poppetje om dan de powerknop in te drukken en volume up of down in te drukken kom je niet in recovery. 

Of kom je wel in recovery maar er gebeurt niets als je daar factory reset selecteert?

tibootje2000

tibootje2000

  • Lid sinds 29 februari 2012
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 juni 2016
  • 15:05

Via instellingen kan ik wel naar de pagina voor te resetten, maar het knopje om echt te resetten is lichtgrijs en niet indrukbaar. (het staat er wel maar vergrendeld bij wijze van spreke)

Bij Recovery komt er enkel op geen opdracht en daar blijft het bij.
Gsm was volledig opgeladen

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #4
  • 5 juni 2016
  • 17:49

dat is wel heel vreemd, jij bent wel de eerste eigenaar?

zo niet dan zou het kunnen dat een vorige eigenaar dingen aangepast heeft aan de software.

tibootje2000

tibootje2000

  • Lid sinds 29 februari 2012
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #5
  • 5 juni 2016
  • 18:49

De eerste eigenaar , tenzij coolblue bezig is met louche praktijken.

Joep772

Joep772

  • Lid sinds 17 juni 2016
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 juni 2016
  • 11:19

Zelfde probleem. Ook motorolo moto g .  als ik hem wil resetten wordde knop lichtgrijs en geeft hij mijn google acc weer. Ik denk dat ik die eerst zou moeten loggen maar dit is amper mogelijl op een android tenzij je je acount wilt verwijderen. Tot nogtoe geen mensen gevonden.met hetzelfde probleem maar ik denk dat het aan het nog ingelogde google acc ligt . hulp zou welkom zijn 

Timelord

Timelord

  • Lid sinds 05 juni 2010
  • Berichten 2413
  • Reputatie 20
  • #7
  • 20 juni 2016
  • 12:09

Ik heb zoiets soortgelijks bij het installeren van bepaalde apps.
Blijkt de rotatiemanager de boosdoener te zijn. Als ik die disable kan ik gwoon op de knop OK drukken van de te installeren app.

Oukitel K5000 7.0 (nog) ongeroot
Samsung Note geroot 4.2.1 Spirit Rom (dood)
HTC Desire geroot Slim Rom 4.4.4
HTC one X + geroot 4.2.2 ViperX+ 2.1.1
One plus one geroot 6.01
LG P990 geroot 2.3
Samsung A8 ongeroot (werk)
Umidigi 3 Power ongeroot.
Samsung A7 ongeroot.

siegie985

siegie985

  • Lid sinds 28 september 2016
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 28 september 2016
  • 08:57

Hoi 
Ik heb net hetzelfde probleem, mijn meldingenscherm werkt ook nietmeer en ik kan mijn scherm nietmeer vergrendelen
Hoe heb jij dit kunnen oplossen?

stonestrate

stonestrate

  • Lid sinds 22 oktober 2016
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #9
  • 22 oktober 2016
  • 12:37

je moet met via je computer naar je google account daar kan je naar je apparaten bij zoek mijn telefoon. Kies het apparaat uit welke gereset moet worden en kies daar voor de optie overweeg mijn apparaat te wissen. Dit werkt bij mij als enige optie

Bewerkt (22 oktober 2016 12:53) | gelukt

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren