Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

michiel

michiel

  • Lid sinds 10 februari 2009
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 april 2010
  • 15:09

Na de update naar 2.1-update1 en de configuratie van de corporate agenda en mail moet ik nu NA het unlocken van de mijn Milestone (de shuiven) een pincode of wachtwoord invoeren. Dit was voorheen niet zo, ik heb dus waarschijnlijk iets onbewust aangezet.

Bij het opstarten van de telefoon moest ik altijd al een pnicode (van de sim) invoeren, dat is nog steeds zo. Ik kan echter in de instellingen hier niets over vinden.

Iemand een idee?

Bewerkt (22 april 2013 12:20)
mark0815

mark0815

  • Lid sinds 13 mei 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 13 mei 2010
  • 11:26

Dit probleem heb ik ook.

Ik ben nieuw in de android omgeving en heb sinds een week een HTC Desire.

Na het wegschuiven van het eerste scherm (ontwaken toestel) moet ik een wachtwoord voor ontgrendelen invoeren. Dit wachtwoord weet ik gelukkig wel en ik kan het ook wijzigen maar ik kan deze instelling niet uitzetten.

Kan iemand mij helpen?

Bewerkt (22 april 2013 12:23)
joswin

joswin

  • Lid sinds 19 april 2010
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 mei 2010
  • 09:26

Ik heb android 2.1, nederlandse versie en ik kan dit uitzetten.

Ga naar:

- Instellingen
- Locatie en beveiliging
- Instellingen telefoonvergrendeling
- Type telefoonvergrendeling

Hier kan ik kiezen voor een wachtwoord, een patroon of geen van beiden.

Hoop dat dit helpt!

Bewerkt (22 april 2013 12:23)
Phad

Phad

  • Lid sinds 26 april 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 mei 2010
  • 18:38

Zoek anders op lockpicker in de market

Bewerkt (22 april 2013 12:24)
marcel_de_wit

marcel_de_wit

  • Lid sinds 12 augustus 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 augustus 2010
  • 13:14

Ik heb android 2.1. Na de actie om internet en mail (exchange account) ingeregeld te hebben, blijk ik ineens een schermwachtwoord te hebben.
Via menu “instellingen -> beveiliging” kan ik alleen het wachtwoord wijzigen, maar niet verwijderen. Bovendien krijg ik helemaal de optie patroon niet te zien.
Wat is hier aan de hand, hoe herstel ik dat of moet ik terug naar de fabrieksinstellingen?

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
jacobras

jacobras

  • Lid sinds 21 juni 2010
  • Berichten 316
  • Reputatie 0
  • #6
  • 12 augustus 2010
  • 13:23

@Marcel: welke telefoon heb je? Ik kan bij Instellingen - Beveiliging met Patroon vereist de patroonbeveiliging in- en uitschakelen.

Welkom op AndroidWorld.nl trouwens.

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #7
  • 12 augustus 2010
  • 13:41

marcel de wit;32893
Ik heb android 2.1. Na de actie om internet en mail (exchange account) ingeregeld te hebben, blijk ik ineens een schermwachtwoord te hebben.
Via menu “instellingen -> beveiliging” kan ik alleen het wachtwoord wijzigen, maar niet verwijderen. Bovendien krijg ik helemaal de optie patroon niet te zien.
Wat is hier aan de hand, hoe herstel ik dat of moet ik terug naar de fabrieksinstellingen?

Ik weet van mijn oude HTC TytnII onder windows mobile dat zodra je een exchange account instelt al dan niet met push email dat je er direkt een extra wachtwoord-invoerscherm bij krijgt.
Dit was ook niet weg te halen omdat het te maken heeft met de policy die men op de exchangeserver heeft ingestelt.

Op mijn Android heb ik verder nog nooit exchange ingestelt, maar ik ga ervan uit dat de server geen onderscheid maakt naar welke telefoon een verbinding wordt opgezet dus lijkt het me logisch dat je ook bij een android toestel een extra wachtwoord erbij krijgt.

Bewerkt (22 april 2013 12:32)

Samsung Galaxy S8+

marcel_de_wit

marcel_de_wit

  • Lid sinds 12 augustus 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #8
  • 13 augustus 2010
  • 14:06

Oeps, dat was ik vergeten. Ik heb de Desire.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
marcel_de_wit

marcel_de_wit

  • Lid sinds 12 augustus 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #9
  • 16 augustus 2010
  • 06:49

Het probleem is inmiddels opgelost door het installeren van een nieuwe update: versie 2.2
Bedankt voor de reacties

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
Dennis

Dennis

  • Lid sinds 17 januari 2009
  • Berichten 457
  • Reputatie 0
  • #10
  • 16 augustus 2010
  • 10:43

marcel de wit;34072
Het probleem is inmiddels opgelost door het installeren van een nieuwe update: versie 2.2
Bedankt voor de reacties

bedoel je de Android 2.2 versie erop gezet of ergens anders de versie 2.2 van?

Bewerkt (22 april 2013 12:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren