Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

michiel

michiel

  • Lid sinds 10 februari 2009
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 januari 2010
  • 10:54

Sinds enkele dagen merk ik dat mijn Milestone spontaan een herstart doet. In enkele gevallen hoef ik geen (cim) pincode in te vullen, in de andere gevallen moest ik dit wel.
Het gebeurt niet als ik actief met de Milestone bezig ben, dus bellen, surfen en ander geneuzel.

Iemand een idee?

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Erik

Erik

  • Lid sinds 29 januari 2009
  • Berichten 307
  • Reputatie 0
  • #2
  • 5 januari 2010
  • 11:12

Heb je de Sim kaart al gecontroleerd? Zit ie er goed in. Misschien vette vingers op chip van Sim?
Vind wel dat de Sim kaart er vreemd ingaat. Loopt niet echt soepel….

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
michiel

michiel

  • Lid sinds 10 februari 2009
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 januari 2010
  • 11:35

Sim kaart is inderdaad al gecontroleerd, vet en kreuk vrij. Gaat er inderdaad niet makkelijk in.
Met mn G1 heb ik het ook gehad en daar was inderdaad de sim de boosdoener, al starte de G1 niet spontaan op, maar was gewoon de verbinding met de sim kwijt.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
zenilygy

zenilygy

  • Lid sinds 28 november 2009
  • Berichten 101
  • Reputatie 0
  • #4
  • 6 januari 2010
  • 00:29

De oorzaak weet ik helaas ook niet, maar heb dit zelf ook al zeker 3 of 4x gehad dat hij gewoon spontaan een reboot doet, ook als je niks aan het doen bent, maar ik heb ook al gehad dat ik mijn webkey aan het invullen was en hij opeens spontaan een reboot ging doen, en hij komt dan inderdaad sneller terug dan dat je zelf het toestel aan en uit zou zetten.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Erik

Erik

  • Lid sinds 29 januari 2009
  • Berichten 307
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 januari 2010
  • 13:32

Dat is inderdaad wel heel apart…
Zou ik zo even niet weten waar dat door komt

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
zenilygy

zenilygy

  • Lid sinds 28 november 2009
  • Berichten 101
  • Reputatie 0
  • #6
  • 6 januari 2010
  • 15:37

Ik heb zelf gisteren hem eens weer helemaal een reset gegeven naar fabriek instellingen en er weer eens alles opnieuw opgezet, eens kijken of het nu nog voor blijft komen.

Ik heb zelf bijvoorbeeld ook heel veel last dat procces:
android.process.acore

Niet werkt, en dat hij spontaan stopt. ik ben niet de enige die hier last van heeft Google staat er helemaal vol mee met mensen die dat hebben, ook na een full reset heb ik het nog steeds. heb jij dit al gehad? spontaan een melding dat het proces onverwacht gestopt is?

Het is erg vervelend en ik hoop dat het in de komende updates van 2.0.1 en 2.1 is opgelost.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
michiel

michiel

  • Lid sinds 10 februari 2009
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 januari 2010
  • 09:52

@zenilygy Zo diep heb ik nog niet gekeken in de Milestone software processen. Maar het was me wel opgevallen dat er veel klachten over 2.00 zijn. Daarom is ook de 2.0.1 aangekondigd.
Ik lees nu ook berichten dat de Milestone in Engeland en Duitsland (en dit zijn niet dezelfde Milestones) versie 2.0.1 krijgen en binnen 2 maanden 2.1.
Ik ben zelf nu op zoek in de fora naar de handmatige update naar 2.1, die is er nu al voor de HTC toestellen (waaronder de G1!).

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
aVirulence

aVirulence

  • Lid sinds 18 maart 2009
  • Berichten 131
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11 januari 2010
  • 20:17

Zodra die update binnen is, NIET installeren. Als je wacht, kun je je toestel rooten en handmatig 2.1 installeren.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
zenilygy

zenilygy

  • Lid sinds 28 november 2009
  • Berichten 101
  • Reputatie 0
  • #9
  • 11 januari 2010
  • 20:58

Ja dat had ik inderdaad ook al begrependus maar niet meteen upgraden en even afwachten of we naar 2.1 meteen door kunnen.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
michiel

michiel

  • Lid sinds 10 februari 2009
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #10
  • 12 januari 2010
  • 10:49

De OTA update is nieuw voor mij (had hiervoor de ADP G1) maar volgens mij kan je OTA update niet tegenhouden. En daarbij zou je eerst de 2.0.1 update krijgen, hierna kunnen we inderdaad de 2.1 oppakken en flashen.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren