Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Pepijn

Pepijn

  • Lid sinds 12 februari 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 maart 2011
  • 15:09

Ik had mijn milestone 2.1 overklocked werkend op 1.2 ghz.. Nu na het installeren van de officiële update van motorola is het niet meer mogelijk om mijn milestone te overclocken. Of is er nog een mogelijkheid om dit wel te doen? (overclock benodigd om games te draaien)

Bewerkt (16 maart 2011 15:09)
DidiLotr

DidiLotr

  • Lid sinds 11 oktober 2009
  • Berichten 97
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 maart 2011
  • 16:12

Misschien is je root weg, even opnieuw vulnerable recovery flashen en dan weer proberen

Bewerkt (16 maart 2011 16:12)
Pepijn

Pepijn

  • Lid sinds 12 februari 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #3
  • 16 maart 2011
  • 16:14

Ik heb wel root acces, ik kan bijvoorbeeld wel underclocken e.d. Het lijkt net alsof motorola de boel op slot heeft gegooid.

Bewerkt (16 maart 2011 16:14)
Raffie

Raffie

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 816
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 maart 2011
  • 17:06

Pepijn, waarom heb je 2 topics geopend met nagenoeg dezelfde titel? 1 is toch voldoende?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Bewerkt (16 maart 2011 17:06)
Pepijn

Pepijn

  • Lid sinds 12 februari 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 maart 2011
  • 18:52

Omdat ik niet weet hoe ik de andere kan verwijderen

Is de oplossing nu terug naar 2.1?

Bewerkt (16 maart 2011 18:52)
Raffie

Raffie

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 816
  • Reputatie 0
  • #6
  • 16 maart 2011
  • 22:18

Pepijn;119494
Omdat ik niet weet hoe ik de andere kan verwijderen/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />

Is de oplossing nu terug naar 2.1?

Ah duidelijk, die topic zal moeten worden verwijderd door een admin waarschijnlijk.

Ik ken de milestone niet heb je setcpu al een keer opnieuw geinstalleerd? Misschien helpt het ook wanneer je terug gaat naar fabrieksinstellingen? (wel even een backup maken) waarschijnlijk blijf je dan wel op 2.2 maar zal hij weer mooi schoon zijn en werkt setcpu dan wel weer…

Bewerkt (16 maart 2011 22:18)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren