Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

rudi_rvg

rudi_rvg

  • Lid sinds 31 december 2010
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 januari 2012
  • 21:58

weet er iemand een oplossing voor mijn gps te laten werken Ik heb navigon op mijn medion lifetab, ik heb wel ondervonden dat hij met heel veel gb van mijn medionkaart gaat lopen zonder resultaat.

Bewerkt (24 april 2013 14:08)
schildertje

schildertje

  • Lid sinds 14 december 2011
  • Berichten 15
  • Reputatie 0
  • #2
  • 2 februari 2012
  • 19:16

gps aan zetten rechts onder in ff zoeken

Bewerkt (24 april 2013 14:11)
Tony4708

Tony4708

  • Lid sinds 05 augustus 2010
  • Berichten 38
  • Reputatie 0
  • #3
  • 3 februari 2012
  • 18:22

Nou, ik zie het ook niet hoor, “GPS aanzetten; rechtsonderin”.
Ook hier gaat GPS niet aan, bij navigeren met Google Navigatie.
Waar kan men overigens ZIEN of GPS aanstaat?

hou me aanbevolen
Groejes
Ton

Bewerkt (24 april 2013 14:11)
digi2003

digi2003

  • Lid sinds 23 januari 2012
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 april 2012
  • 19:22

Hallo Rudi,
Voor zover ik weet heb je bij gebruik van Navigon een internet verbinding nodig. Je kunt ook Sygic downloaden en installeren, dan werk je zonder internet verbinding, dus alleen met GPS. Op mijn telefoon werkt het .
Met vr.gr.
Koos

Bewerkt (24 april 2013 14:38)
Marvin

Marvin

  • Lid sinds 30 december 2009
  • Berichten 1778
  • Reputatie 10
  • #5
  • 15 april 2012
  • 21:58

Nee, voor het gebruiken van Navigon heb je geen internet verbinding nodig. Alleen tijdens de trial gebruikt hij internet bij het starten om te checken of je trial periode al voorbij is. Eenmaal betaald gebruikt hij 0% internet.

Wel een beetje oude thread dit overigens…

Bewerkt (24 april 2013 14:38)
Mart_Mojet

Mart_Mojet

  • Lid sinds 15 december 2011
  • Berichten 29
  • Reputatie 0
  • #6
  • 16 april 2012
  • 22:03

Er zit toch een GPS test app standaard bij de Lifetab? Bij mij is het signaal niet erg sterk, als ik midden in ons huis ben pikt hij niets op. Als ik buiten sta (en dan ook buiten het bereik van mijn draadloos netwerk) lukt het veel beter. Hij laat zien hoeveel satellieten hij gebruikt, en hoe nauwkeurig het is en zo.
Dat is tenminste iets om te proberen, of het op de Lifetab werkt?

Vriendelijke groeten,
Mart

Bewerkt (24 april 2013 14:38)
Tony4708

Tony4708

  • Lid sinds 05 augustus 2010
  • Berichten 38
  • Reputatie 0
  • #7
  • 6 juni 2012
  • 15:13

Hallo,

Ook ik heb nog steeds problemen met GPS op mijn LifeTab. (zie mijn bericht van 3 febr. j.l. hierboven)
Ik weet nog steeds niet waar ik deze AAN of UITZET en waar ik kan zien dat deze aanstaat.

Wel heb ik bij Instellingen -> Locatie en beveiliging-> Mijn locatie -> GPS satelieten aangevinkt voor gebruiken van plaatsbepaling.
Ik denk niet dat GPS daar automatisch mee aangaat.

Er zit bij mijn weten geen standaard GPS test app op de lifetab. (ik zou de naam daarvan niet weten)
Wel heb ik de app ‘GPS Status’ geïnstalleerd maar daar moet je kennelijk hogere wiskunde voor gestudeerd hebben.
Kortom, daar begrijp ik geen hout van.

Kan iemand mij helpen met dit GPS probleem?

Vast bedankt,
Groetjes
Ton

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
frouwipkus

frouwipkus

  • Lid sinds 20 april 2012
  • Berichten 126
  • Reputatie 0
  • #8
  • 6 juni 2012
  • 17:20

Tony4708;308097
Wel heb ik bij Instellingen -> Locatie en beveiliging-> Mijn locatie -> GPS satelieten aangevinkt voor gebruiken van plaatsbepaling.
Ik denk niet dat GPS daar automatisch mee aangaat.
Volgens mij zet je hem daarmee wel aan, maar tussen de huizen heb ik geen GPS. Ik zie wel dat er 2 pictogrammetjes (grijs) bijgekomen zijn onder in het scherm, een rondje met wat streepjes aan de buitenkant en een pijl omhoog. Als ik even google zie ik dat het vignet voor GPS inderdaad een pijl is. Als ik daar nu op ga staan vind hij geen GPS.

Bewerkt (24 april 2013 14:57)
Tony4708

Tony4708

  • Lid sinds 05 augustus 2010
  • Berichten 38
  • Reputatie 0
  • #9
  • 7 juni 2012
  • 18:36

Dank frouwipkus, (what's in a name) voor je reactie en het meedenken.
Maar er moet meer zijn om e.e.a. te regelen of bekijken.

Ik hoop derhalve dat er nog meer reacties komen en kijk daar reikhalzend naar uit.

Op deze manier heb je niet zoveel aan GPS op die LifeTap.

Hou me aanbevolen voor nog meer info en ervaringen.

groetjes
Ton

Bewerkt (24 april 2013 14:58)
frouwipkus

frouwipkus

  • Lid sinds 20 april 2012
  • Berichten 126
  • Reputatie 0
  • #10
  • 7 juni 2012
  • 18:45

Tony4708;308492
Dank frouwipkus, (what's in a name)

Frouwipkus was een “koosnaampje” wat mijn in 1998 overleden zus mij vroeger gaf. En frou is Fries voor vrouw en wipkus, tja ik zat nooit stil als kind… :shy:

Bewerkt (24 april 2013 14:58)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren