Naar content
Nieuwste apps
  • PokeNotify

  • Dials Calendar

  • Inkwire Screen Share + Assist

  • HEMA fotoservice

  • Plekk

Nieuwste games
  • diep.io

  • Galactic Junk - Shoot to move!

  • ZBTD

  • Eden: The Game

  • Train Conductor World

Nieuwste smartphones
  • LG X Screen

  • Umi Super

  • ASUS ZenFone 3 Deluxe ZS570KL

  • ASUS ZenFone 3 Ultra ZU680KL

  • ASUS ZenFone 3

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

terrortact

terrortact

  • Lid sinds 15 oktober 2010
  • Berichten 84
  • Reputatie 0
  • #1
  • 09-10-2012
  • 23:55

Mijn vrouw heeft sinds zondag een lg e400 ze heeft er 6 apps opgezet en nu geeft hij al aan dat ze te weinig geheugen heeft, we hebben er een kaartje van 8 GB ingestoken en de apps op de sd kaart gezet en nog steeds geeft ie aan dat er te weinig geheugen heeft wat kunnen we daar aan doen?

Bewerkt (24-04-2013 15:40)
EKE

EKE

  • Lid sinds 08 september 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #2
  • 12-10-2012
  • 09:46

Dit had ik ook, heb LG gemaild en kreeg onderstaand antwoord. Nisschien heb je er wat aan.

U kunt op de volgende wijze de gegevens overtzetten naar uw microSD;
1. U tikt inhet scherm op Applicaties.
2. Vervolgens selecteert u Polaris viewer
3. U kiest hier mappen .
4. Voor applicaties kiest u download
5. U selecteert de applicatie . Om een applicatie te verplaatsen naar de microSD houdt u uw vinger enkele seconden ingedrukt op een applicatie .
Het is niet mogelijk om een aantal bestanden in 1 keer te verplaatsen . U kunt uitsluitend 1 bestand per keer verplaatsen

Bewerkt (24-04-2013 15:41)
Cisca

Cisca

  • Lid sinds 15 december 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15-12-2012
  • 18:02

Ik heb sinds kort ook zo'n toestel en idd na drie apps gedownload te hebben is het geheugen al vol. Alle apps staan in het systeemgeheugen en zijn niet te verplaatsen. Ook niet via de polarisviewer. Bij mij staan er geen apps in de downloadmap van de polaris viewer. Iemand die wel weet hoe het werkt???

Bewerkt (24-04-2013 16:01)
diana1976

diana1976

  • Lid sinds 13 januari 2013
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14-01-2013
  • 10:25

ja dat had ik dus ook met dat geheugen
ben een beetje gaan spelen en heb
waarschijnlijk iets teveel gewist krig nu steed
android.process.acore probeer het opnieuw
nu kan ik de telefoon dus helemaal niet meer
gebruiken
iemand enig idee wat ik nu moet doen?

groetjes diana

Bewerkt (24-04-2013 16:09)
barremans

barremans

  • Lid sinds 07 juli 2011
  • Berichten 2237
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14-01-2013
  • 11:31

diana1976;373979
ja dat had ik dus ook met dat geheugen
ben een beetje gaan spelen en heb
waarschijnlijk iets teveel gewist krig nu steed
android.process.acore probeer het opnieuw
nu kan ik de telefoon dus helemaal niet meer
gebruiken
iemand enig idee wat ik nu moet doen?

groetjes diana

Factory reset dan en met full wipe/reset

Bewerkt (24-04-2013 16:09)



Grtz Barre

diana1976

diana1976

  • Lid sinds 13 januari 2013
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14-01-2013
  • 15:19

ook dat gaat dus niet
zodra ik mijn foon aanzet krijg ik die
melding in beeld en kan verder
niks ook niet naar alle opties

grt diana

Bewerkt (24-04-2013 16:09)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren