Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2982
  • Reputatie 60
  • #1
  • 18 november 2011
  • 10:53

Ik heb die optie ook niet op mijn telefoon, als admin opstarten bedoel ik: rechtermuisknop op de icoon en dan run as admin

Bewerkt (18 november 2011 10:53)
John1975

John1975

  • Lid sinds 23 september 2011
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 november 2011
  • 13:56

Hoi redbullet.

als ik dat doe staat vinkje al bij administrator, ben ook zo ingelogt, geen naam of account of wat dan ook

Bewerkt (18 november 2011 13:56)
eclipse

eclipse

  • Lid sinds 18 november 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 november 2011
  • 19:50

hoihoi wie heeft de link voor pc suite LG optimus 2 P990

Bewerkt (18 november 2011 19:50)
John1975

John1975

  • Lid sinds 23 september 2011
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 november 2011
  • 07:32

Eclipse….

Gewoon LG pc suite 4 downloaden, ff erop googlen en je heb zat download links

Bewerkt (19 november 2011 07:32)
3dspeed

3dspeed

  • Lid sinds 10 augustus 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 november 2011
  • 22:59

kabel in de usb poorten proberen aan de achterkant van pc? kan zijn dat je een 2.0 poort nodig heb en je die niet aan de voorkant heb

Bewerkt (24 april 2013 13:45)
John1975

John1975

  • Lid sinds 23 september 2011
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #6
  • 24 november 2011
  • 09:41

Hoi 3dspeed.

Het probleem is opgelost.

Het punt was, dat ik vanwege mn dochter een xp versie had draaien voor kids, waar als het overbodige en extra's uit is gehaald.

Ik denk daarmee ook ondersteuning voor de drivers.

Ik heb nu een Windows 7 ultimate draaien en die installeerd ook alles als een zonnetje (ook de modems).
Alles pakt in een keer nu, dus heb de update naar V10K nu gedaan, nu nog ff wachten op de Gingerbread.

In ieder geval allen bedankt voor de reacties.

Groetjes,

John

Bewerkt (24 april 2013 13:45)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren