Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ansje

ansje

  • Lid sinds 03 februari 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #1
  • 3 juli 2011
  • 10:15

Mn tel kan mijn wifi niet meer vinden ook als ik het toevoeg en opsla krijg ik steeds een foutmelding. Weet iemand wat ik kan doen? Hij ziet de sitecom maar blijft hangen omdat hij het ip-adres maar moet ophalen dus krijg ik geen verbinding.

Bewerkt (3 juli 2011 10:15)
pd3ed

pd3ed

  • Lid sinds 12 april 2011
  • Berichten 162
  • Reputatie 0
  • #2
  • 3 juli 2011
  • 11:05

Zou een tikfout kunnen zijn bij het invoeren van de beveiliging code.
Klik even op de naam van de router op je phone en kies dan voor vergeten.
Voer dan opnieuw de beveiliging code in.
Probeer anders als test even de beveiliging van de router af te halen zodat dit een open netwerk wordt.
Als het dan wel lukt, moet het iets met de beveiliging te maken hebben.
Snel de beveiliging weer aan zetten op de router daarna uiteraard.
Als het niet met de beveiliging code te maken heeft, zou het een conflict kunnen zijn in een mac adres.
Probeer dan een statisch ip adres op je phone.
Als dat werkt, zou je wel een ip adres moeten kiezen buiten het bereik van je dhcp server.
Anders bestaat er een mogelijkheid dat je in de toekomst een conflict op zou kunnen lopen omdat je dhcp dan je statische adres aan een ander apparaat toekent.
Dit kan je doen door de range van je dhcp te verkleinen zodat er een range vrij komt..

Ben benieuwd of je er wat aan hebt..

Succes..

Bewerkt (3 juli 2011 11:05)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #3
  • 3 juli 2011
  • 11:39

Je kan ook het vakje ‘toon wachtwoord’ aanvinken. Dan weet je al tenminste of je het juiste paswoord typt.

Bewerkt (3 juli 2011 11:39)
nサn_

nサn_

  • Lid sinds 24 oktober 2010
  • Berichten 179
  • Reputatie 0
  • #4
  • 3 juli 2011
  • 13:00

Ligt aan de router heb ik ook soms. Gwn stroom eraf en weer je router aan doen.

Bewerkt (3 juli 2011 13:00)
ansje

ansje

  • Lid sinds 03 februari 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 juli 2011
  • 14:43

Hartelijk dank voor jullie reactie het lag inderdaad aan de router, alle stroom er afgehaald en dat werkte. Nogmaal dank.

Bewerkt (3 juli 2011 14:43)
Liflaf

Liflaf

  • Lid sinds 18 september 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 september 2011
  • 22:02

Ik heb dus ook een probleem met de wifi en bij mij ligt het aan de beveiliging. Alleen als is de beveiling van de router afhaal kan ik de Wifi van de LG-P970 aanzetten in alle andere gevallen komt er geen verbinding tot stand. Ook al gespeeld met TKIP en AES maar dit alles helpt niet. Iemand een idee?

Bewerkt (18 september 2011 22:02)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren