Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

de1v3c1o

de1v3c1o

  • Lid sinds 02 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 juni 2011
  • 16:40

Hey,

Ik zit met een probleempje, en dat is dat me swype na een aantal dagen niet meer werkt, ik moet opnieuw een licentie aanvragen, en dan doet ie het pas weer.

Maar om dit nou om de twee dagen te gaan doen, heb ik niet zo zin in, ik vind het jammer want het werkt stuk sneller dan normaal typen.

Iemand een oplossing?

Groetjes,

Bewerkt (13 juni 2011 16:40)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #2
  • 13 juni 2011
  • 21:06

Misschien omdat swype een betaalde app is waar je een trial versie van hebt?

Bewerkt (13 juni 2011 21:06)
de1v3c1o

de1v3c1o

  • Lid sinds 02 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 juni 2011
  • 19:29

Android_User;177368
Misschien omdat swype een betaalde app is waar je een trial versie van hebt?

Hmm goed punt, alleen heb al gezocht maar kan niet vinden waar je moet betalenof ik ben gewoon scheel :$

Bewerkt (15 juni 2011 19:29)
2droid

2droid

  • Lid sinds 17 april 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 juni 2011
  • 10:08

de1v3c1o;178550
Hmm goed punt, alleen heb al gezocht maar kan niet vinden waar je moet betalenof ik ben gewoon scheel :$

Er is verder in dit forum een link te vinden naar een wat oudere versie, die volledig werkt. De thread gaat over rooten

Bewerkt (17 juni 2011 10:08)
de1v3c1o

de1v3c1o

  • Lid sinds 02 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 juni 2011
  • 14:59

2droid;179517
Er is verder in dit forum een link te vinden naar een wat oudere versie, die volledig werkt. De thread gaat over rooten

Als je goed kijkt zie je dat hem mijn thread ishaha.
Maar die versie is al flink veroudert.

Bewerkt (17 juni 2011 14:59)
2droid

2droid

  • Lid sinds 17 april 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 juni 2011
  • 13:53

de1v3c1o;179632
Als je goed kijkt zie je dat hem mijn thread ishaha.
Maar die versie is al flink veroudert.

Heb je inmiddels dan weer een nieuwere versie voor ons?

Bewerkt (18 juni 2011 13:53)
de1v3c1o

de1v3c1o

  • Lid sinds 02 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 juni 2011
  • 18:16

2droid;180150
Heb je inmiddels dan weer een nieuwere versie voor ons?

Met de nieuwere versies is het probleem, dat je ze niet zomaar kan downloaden het moet namelijk via de swype installer gebeuren.
Ik heb overigens nergens kunnen vinden dat je ervoor moet betalen hoor, lijkt mij ook een beetje raar om voor een beta te gaan betalen.

Bewerkt (18 juni 2011 18:16)
Manolo

Manolo

  • Lid sinds 01 april 2011
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #8
  • 24 juni 2011
  • 10:47

Ik heb m ook weer moeten updaten omdat de proeftijd verlopen was. Moest toen eerst de oude versie verwijderen en daarna via mn Swype account de nieuwe downloaden en installeren via de installer. Daarna werkte hij weer.
De laatste week heb ik alleen soms dat hij aangeeft hij dat de Nederlandse versie niet kan inschakelen. Na een reboot is dit vaak weer opgelost.

Bewerkt (24 juni 2011 10:47)
de1v3c1o

de1v3c1o

  • Lid sinds 02 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #9
  • 24 juni 2011
  • 21:08

Manolo;183831
Ik heb m ook weer moeten updaten omdat de proeftijd verlopen was. Moest toen eerst de oude versie verwijderen en daarna via mn Swype account de nieuwe downloaden en installeren via de installer. Daarna werkte hij weer.
De laatste week heb ik alleen soms dat hij aangeeft hij dat de Nederlandse versie niet kan inschakelen. Na een reboot is dit vaak weer opgelost.

daar heb ik nu ook regelmatig last van!

Bewerkt (24 juni 2011 21:08)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren