Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

de1v3c1o

de1v3c1o

  • Lid sinds 02 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 mei 2011
  • 15:07

Mluijer;153887
Help help help


Ik heb deze rom geinstalleerd en heb met mn stomme kop alle google apps en mn orginele rom verwijderd..
Is er een mogelijk heid om de orgineel rom ergens te downloaden incl de google apps?
Of is er een site waar ik de google apps voor Cyanogenmod7 kan downloaden
Ik heb zelfs de market er niet op staan en word er wanhopig van !!!

Download de gapps die in de beginpost staan, en flash ze via cwm!
Vervolgens doe je een wipe!

Als dat niet werkt kan je altijd nog een andere rom gebruiken.

Bewerkt (7 mei 2011 15:07)
Mluijer

Mluijer

  • Lid sinds 24 april 2011
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 mei 2011
  • 21:53

Gedaan !!!

En het werkt top bedankt !!(de1v3c1o)
ik kan alleen niet meer synchroniseren iemand daar nog een idee voor ?
Zou graag al mn telefoon en adres gegeven vanuit outlook synchroniseren.
Pc geeft blauwe schermen en LG Pc suite IV kan niet verbinden met telefoon ook niet via bluetooth

Alvast bedankt

Bewerkt (8 mei 2011 21:53)
de1v3c1o

de1v3c1o

  • Lid sinds 02 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 mei 2011
  • 02:17

Mluijer;155019
Gedaan !!!

En het werkt top bedankt !!(de1v3c1o)
ik kan alleen niet meer synchroniseren iemand daar nog een idee voor ?
Zou graag al mn telefoon en adres gegeven vanuit outlook synchroniseren.
Pc geeft blauwe schermen en LG Pc suite IV kan niet verbinden met telefoon ook niet via bluetooth

Alvast bedankt

Graag gedaan,
kan wel kloppen dat ie het niet doet, synchroniseren loopt nog niet lekker in de nighly builds.

Bewerkt (9 mei 2011 02:17)
Orpheo

Orpheo

  • Lid sinds 09 oktober 2010
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 mei 2011
  • 13:18

ik heb mijn optimus x2 geroot, en de laatste nightly geprobeerd te flashen. mijn telefoon blijft hangen in het bootscherm van cyanogen (met de android en hhet pijltje in het blauw).

wat is er fout gegaan, en wat moet ik dan doen? het scherm gaat op zwart, en dan komt het plaatje weer terug….

Bewerkt (10 mei 2011 13:18)
Orpheo

Orpheo

  • Lid sinds 09 oktober 2010
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 mei 2011
  • 14:19

Orpheo;156233
ik heb mijn optimus x2 geroot, en de laatste nightly geprobeerd te flashen. mijn telefoon blijft hangen in het bootscherm van cyanogen (met de android en hhet pijltje in het blauw).

wat is er fout gegaan, en wat moet ik dan doen? het scherm gaat op zwart, en dan komt het plaatje weer terug….

hebbes. ik moest de dalvik cache legen (staat onder advanced). ga nu build 13 flashen, maar ben ook nog bezig om de Gapps te flashen. moet ik die zip file uitpakken, of wat moet ik er nu precies mee doen?

Bewerkt (10 mei 2011 14:19)
de1v3c1o

de1v3c1o

  • Lid sinds 02 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 mei 2011
  • 17:55

Iemand ervaring met de nieuwste?

Bewerkt (14 mei 2011 17:55)
pd3ed

pd3ed

  • Lid sinds 12 april 2011
  • Berichten 162
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 mei 2011
  • 18:17

Ik heb nog eens een poging gedaan.
Bij de eerste poging gaf ik al vrij snel op omdat ik geen market kon vinden.
Zelf zo stom geweest over de gapps te lezen. :S

Ik mis alleen de vorige camera app.
Ik stuur regelmatig filmpjes via whatsapp.
Dat zijn filmpjes van zo'n 250kb.
De filmpjes met deze camera app worden zo'n 3MB
Ik mis een hoop instellingen en plots had ik zelfs geen geluid tijdens opname.
Na reset wel opgelost..
Ik kan de vorige camera app niet in de market vinden.

Audio opname is zeeeer zacht sinds deze rom.
Het is nu al de 2é keer dat hij vast loopt en ik de accu los moet halen.
Ik blijf voorlopig nog wel even bij de vorige rom….

Bewerkt (15 mei 2011 18:17)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren