Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

alextelefoon

alextelefoon

  • Lid sinds 19 februari 2009
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 april 2011
  • 23:08

Wow, heel vreemd. In mijn image gallery zit nu een mapje, hierin staan foto's van een schermafdruk van mij LG. De telefoon is gewoon origineel en niet geroot. Mijn vraag hoe kan ik dit beïnvloeden. Zal het te maken hebben met he VAGE REmoteCAll wat standaard meegeleverd wordt?

Ik zie nogal eens wat berichten langs komen over rooten en screenshots, vandara mijn reactie, heel vaag.

Gr. van een tevreden AW fan en ook dde LG valt me echt niet tegen!

Bewerkt (29 april 2011 23:08)
de1v3c1o

de1v3c1o

  • Lid sinds 02 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 april 2011
  • 00:03

Voor zover ik weet hoort ie dit niet te doen, beetje apart.
RemoteCall is niet de oorzaak.

Bewerkt (30 april 2011 00:03)
wgspoelstra

wgspoelstra

  • Lid sinds 07 april 2011
  • Berichten 113
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 april 2011
  • 04:53

Je hebt waarschijnlijk per ongeluk Home + Power ingedrukt, zo maak je namelijk een schermafdruk.. Een andere verklaring heb ik ook niet!

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Bewerkt (30 april 2011 04:53)
pd3ed

pd3ed

  • Lid sinds 12 april 2011
  • Berichten 162
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 april 2011
  • 22:12

Home plus power maakt een screenshot?
Dat werkt !
Cool, dat wist ik nog niet.

Bewerkt (30 april 2011 22:12)
huijaa

huijaa

  • Lid sinds 16 oktober 2009
  • Berichten 38
  • Reputatie 0
  • #5
  • 1 mei 2011
  • 09:30

Waar worden de capturesimages opgeslagen na home+power?

Bewerkt (1 mei 2011 09:30)
smoking

smoking

  • Lid sinds 19 januari 2011
  • Berichten 382
  • Reputatie 0
  • #6
  • 1 mei 2011
  • 17:45

gallerij waar je afbeeldingen. foto's staan daar zie je ze. makelijk te verwijderen.

Bewerkt (1 mei 2011 17:45)
huijaa

huijaa

  • Lid sinds 16 oktober 2009
  • Berichten 38
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 mei 2011
  • 15:07

Ja bedankt, het staat in de sdcard:\CapturedImages\
Ik heb de hele sdcard-directory uitgekamd.

Bewerkt (4 mei 2011 15:07)
freddyonderstal

freddyonderstal

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #8
  • 4 mei 2011
  • 15:42

Cool!!! En dat zonder root!!

Bewerkt (4 mei 2011 15:42)

Samsung Galaxy S8

de1v3c1o

de1v3c1o

  • Lid sinds 02 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #9
  • 4 mei 2011
  • 16:01

Werkt veel beter, dan die combinatie die de SGS had.

Bewerkt (4 mei 2011 16:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren