Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

jobschouten

jobschouten

  • Lid sinds 26 april 2017
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 april 2017
  • 12:06

Vanochtend is mijn Nexus 5 uitgevallen en ik kreeg hem niet verder dan het google logo, hij startte dus niet meer op. Vervolgens heb ik hem met volume omlaag en uit knop in recovery mode gezet, maar ik krijg nu een scherm met teamwin recovery project. Dat gaat nu ook niet weg. (Volgensmij was dat een systeem update die ik nog moest doen)
kan iemand mij helpen
groetjes

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #2
  • 26 april 2017
  • 12:20

dan is jou toestel niet stock want twrp recovery is een custom recovery en die recovery laat geen officiële updates door.

de oplossing is in twrp voor reboot of opnieuw opstarten kiezen of als hij niet meer doorstart een wipe cache doen in twrp recovery wil dat ook niet lukken dan zou je een wipe data factory reset kunnen doen in twrp (let op met een factory reset ben je als je foto's/gegevens enz.. kwijt)

wil het bovenstaande ook niet lukken dan zou je de juiste stock recovery erop kunnen zetten of de complete stock rom opnieuw erop zetten.

Bewerkt (26 april 2017 12:28) | extra info toegevoegd
jobschouten

jobschouten

  • Lid sinds 26 april 2017
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 april 2017
  • 12:27

Bedankt voor je reactie, maar ik kom dus niet verder dan een scherm van twrp dus dan is dat toch niet mogelijk?

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #4
  • 26 april 2017
  • 12:29

heb jij het toestel nieuw aangeschaft of is ie tweedehands?

en wat gebeurt er als je in het twrp scherm voor reboot kiest?

Bewerkt (26 april 2017 12:31)
jobschouten

jobschouten

  • Lid sinds 26 april 2017
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26 april 2017
  • 12:31

Van een vriend overgekocht…

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #6
  • 26 april 2017
  • 12:33

dan is het toestel softwarematig aangepast.


wat gebeurt er als je in het twrp scherm reboot kiest en daarna meteen system?

Bewerkt (26 april 2017 12:34)
jobschouten

jobschouten

  • Lid sinds 26 april 2017
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 26 april 2017
  • 12:40

Het toestel start opnieuw op en blijft weer hangen bij het google logo…

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #8
  • 26 april 2017
  • 12:57

het enigste wat je voor nu kunt proberen is een factory reset doen in twrp in de hoop dat het toestel weer opstart, je bent wel al je gegevens kwijt.

wil dat ook niet lukken dan zit er niets anders op dan de officiële software opnieuw erop te zetten dit kun je als je handig met pc's bent handmatig doen of dmv een all in one tool kit.

bekijk het onderstaande filmpje hoe het met de all in one toolkit in zijn werk gaat.

filmpje gaat over een nexus 6 jij moet dan uiteraard voor de nexus 5 kiezen en in het programma voor softbrick/bootloop kiezen.


Bewerkt (26 april 2017 12:57)
Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #9
  • 26 april 2017
  • 13:12

bekijk filmpje hoe te resetten in twrp.


jobschouten

jobschouten

  • Lid sinds 26 april 2017
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #10
  • 26 april 2017
  • 13:15

Zucht, zelfs de factoryreset doet hij niet: er staat failed.
Bedankt voor je hulp

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren