Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

dragonfire

dragonfire

  • Lid sinds 04 mei 2011
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 april 2014
  • 16:55

Hallo Allen,

Ik heb een nexus 5 geroot met 4.4.2 kitkat.
Nu liep er iets vast/fout toen ik google+ en google now verwijderde. Waarschijnlijk waren deze apps nog actief tijdens het verwijderen. Scherm werd zwart en kon niet meer in het besturingsthema komen van kitkat. Toestel proberen op te starten, maar na het google logo en draaiende stippen kom ik niet.
Kan wel in de bootloader komen en heb daar een fabrieks reset gedaan en toen liep de installatie wizard vast (na alle stappen) met knop “voltooien”. Dan komt weer het zwarte scherm en zie ik geen thema/apps. Via takenbalk kan ik wel bij mijn instellingen komen en alle menu's doorlopen. Toestel ging toen apps downloaden en zo kon ik in de playstore een kitkat thema downloaden/installeren en daar draait het toestel nu ook op.
Ik durf hem niet te rebooten, dan loopt het weer vast met die draaiende stippen. Ook een nadelige bijkomstigheid is dat de max freq. van de cpu('s) nu ook is verlaagd naar 1900 nog wat.

Wat is nu het verstandigste te doen? Het toestel heeft garantie. kan ik het onder garantie aanbieden aan LG?
Gaarne jullie expertise hierin.

Mijn dank is dan zeer groot.

Groeten, Dragonfire.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #2
  • 5 april 2014
  • 18:32

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/toolkit-skipsoft-android-toolkit-nexus-t2525026

flash met deze toolkit gewoon de stockrom er even terug op.

dragonfire

dragonfire

  • Lid sinds 04 mei 2011
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 april 2014
  • 19:53

Hallo Angelo35,
Bedankt voor je reactie. Moeilijke acties voor mij als beginner.
Kan Dat ook met die toolkit die ik heb gebruikt om hem te rooten?



Bewerkt (5 april 2014 19:56)
Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #4
  • 5 april 2014
  • 20:01

Ja dat kan ook met deze .persoonlijk vind ik die van mijn link prettiger werken.

Bewerkt (5 april 2014 20:02)
dragonfire

dragonfire

  • Lid sinds 04 mei 2011
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #5
  • 5 april 2014
  • 20:58

Bedank Angelo35. Het is gelukt. Weer wat geleerd vandaag.
Trouwens volgen cpuz is het max van de cpu 1.96GHz. Klopt dit?

Groet, Dragonfire.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #6
  • 5 april 2014
  • 21:03

Standaard draait ie normaal op 2.23ghz ,dus kweet nie direct waarom cpuz zegt 1.96?
Ik heb hier de mijne zonder problemen op 2.41ghz lopen.custom rom+custom kernel.simss22 van xda test met antutu zelfs op 3ghz hahahaha
Moest je u toestel rooten zou ik trickstermod uit playstore keer installeren en daar kan je perfect de cpu speed en dergelijke controleren en instellen.

Bewerkt (5 april 2014 21:06)
dragonfire

dragonfire

  • Lid sinds 04 mei 2011
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #7
  • 5 april 2014
  • 21:21

antutu zegt ook 1.96. Toestel is weer helemaal stock en fully factory set. Dus trickstermod werkt nu niet.
Battery is ook bijna leeg. Morgen begin ik wel weer opnieuw.
Ik ben allang blij dat het weer normaal draait, behalve dan die freq.

Nogmaals bedankt.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #8
  • 5 april 2014
  • 21:33

ofwel ligt het aan de stockkernel die maar zo veel toelaat van ghz?wil je alles weten en leren over je n5 hier wa leeswerk.
http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5

Graag gedaan.

Bewerkt (5 april 2014 21:37)
dragonfire

dragonfire

  • Lid sinds 04 mei 2011
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #9
  • 8 april 2014
  • 00:39

Hallo Angelo

Ik had hem weer stock gemaakt en daarna weer opnieuw geroot. Toestel werkt prima nu, alleen nog steeds maar max 1.96Ghz. Weet jij nog een oplossing?

Vriendelijke groeten.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #10
  • 8 april 2014
  • 06:17

heb je al die trickstermod getest?

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren