Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

XiPHiAS

XiPHiAS

  • Lid sinds 23 december 2012
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 januari 2014
  • 22:19

Misschien heel dom, maar op mijn vorige Nexus 4 en nu ook op de Nexus 5 krijg ik soms een schermbreed blauw kader rond mijn scherm.
Mogelijks is het een bepaalde functie waarop ik het helemaal niet begrepen heb.

Nog steeds heb ik niet ontdekt hoe het er op komt (krijg het soms bij een onbedoelde aanraking) en nog minder hoe ik het weg krijg.
Kan het enkel wegkrijgen door mijn scherm uit te schakelen.

Iemand?

Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5147
  • Reputatie 100
  • #2
  • 7 januari 2014
  • 23:00

Geen algemene vraag over Android.
Topic verplaatst naar juiste forum: LG Nexus 5

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Audiowaste

Audiowaste

  • Lid sinds 24 mei 2011
  • Berichten 523
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 januari 2014
  • 08:36

Kan het zijn dat de stricte modus aan staat?
Dit kun je vinden onder Instellingen > Ontwikkelaaropties > Stricte Modus

XiPHiAS

XiPHiAS

  • Lid sinds 23 december 2012
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 januari 2014
  • 13:59

Sander_M
Geen algemene vraag over Android.
Topic verplaatst naar juiste forum: LG Nexus 5
Dit is wel een algemene Androidvraag hoor, was op mijn Nexus 4 en NExus 5.
Dus is het een OS iets en niet gerelateerd aan de hardware.

Het is mogelijks een feature dat ik niet begrijp of ontdekt heb…

Audiowaste
Kan het zijn dat de stricte modus aan staat?
Dit kun je vinden onder Instellingen > Ontwikkelaaropties > Stricte Modus
Euhm … Ontwikkelaarsopties zie ik niet staan?

johra

johra

  • Lid sinds 10 mei 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 februari 2014
  • 11:04

Dit krijg je door drie maal snel te tikken op je scherm. Op deze manier kan je uitvergroten

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren