Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #1
  • 21 november 2013
  • 17:40

als ik mijn telefoon aansluit op de pc word hij niet weergegeven in de verkenner
nochtans zie ik rechts bij hardware veilig verwijderen dat er staat nexus 5 uitwerpen
enkel als ik instel verbinden via camera dan vind ie hem wel maar zie ik maar de fotomap alleen
heb de drivers nochtans geïnstalleerd ,heb het al geprobeerd op andere pc met windows 8 werkt ook niet zelf draai ik 8.1
zou graag mijn telefoon eens beginnen rooten en custom rom erop zetten maar in de toolkit van mskip vind ie hem ook niet

wat zou ik nog kunnen proberen ?
thxs voor het meedenken

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #2
  • 21 november 2013
  • 18:04

opgelostp de laptop met windows 7 werkt het nu wel, mag slot op hier

Twanvl

Twanvl

  • Lid sinds 17 november 2013
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 november 2013
  • 18:18

Kun je misschien ook nog voorleggen bij LG, of het wel compatibel is met Windows 8/8.1

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #4
  • 21 november 2013
  • 18:46

tis inderdaad wa vreemd maar ik dacht te menen dat ik met mijn nexus 4 in het begin dat ie uitkwam ook wa problemen had met de drivers met w8

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6253
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #5
  • 21 november 2013
  • 18:49

Ik had ook dat de N5 in eerste instantie niet zichtbaar was in Verkenner (Windows 8.1 Pro).
Wat ik heb gedaan is:
N5 aangesloten > Device Manager opstarten op PC > Bij Android Device de drivers verwijderen > Op de N5 vinkje uitzetten bij Media Device (MTP) - Vinkje weer aanzetten en de juiste drivers worden geïnstalleerd.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #6
  • 21 november 2013
  • 18:53

pklijzing
Ik had ook dat de N5 in eerste instantie niet zichtbaar was in Verkenner (Windows 8.1 Pro).
Wat ik heb gedaan is:
N5 aangesloten > Device Manager opstarten op PC > Bij Android Device de drivers verwijderen > Op de N5 vinkje uitzetten bij Media Device (MTP) - Vinkje weer aanzetten en de juiste drivers worden geïnstalleerd.
gaan we direct keer proberen zo thxs voor de tip

net getest en dit werkt nu zichtbaar in verkenner ,super bedankt

Bewerkt (21 november 2013 19:01)
Twanvl

Twanvl

  • Lid sinds 17 november 2013
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #7
  • 21 november 2013
  • 19:36

Wel foutje van LG net dat het niet direct goed kan, ik zou t maar even melden via die Live Chat.

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6253
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #8
  • 21 november 2013
  • 19:39

Twanvl
Wel foutje van LG net dat het niet direct goed kan, ik zou t maar even melden via die Live Chat.
Dat is geen foutje van LG, dat is een kwestie van de juiste drivers installeren.

Twanvl

Twanvl

  • Lid sinds 17 november 2013
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #9
  • 21 november 2013
  • 22:35

pklijzing
Twanvl
Wel foutje van LG net dat het niet direct goed kan, ik zou t maar even melden via die Live Chat.
Dat is geen foutje van LG, dat is een kwestie van de juiste drivers installeren.
Hij zou dat eigenlijk automatisch moeten doen…

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6253
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #10
  • 21 november 2013
  • 22:37

Twanvl
Hij zou dat eigenlijk automatisch moeten doen…
Daarvoor moet je dan bij Microsoft zijn, het is hun besturingssysteem.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren