Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Skroif

Skroif

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 51
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 december 2013
  • 12:01

Ha,

Heeft het nu zin voor mij om de LTE te enablen? Ik heb een Hi abonnement, woon vlakbij Hengelo en draai 4.2.2 op mijn Nexus 4.

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6033
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 13 december 2013
  • 12:27

hier kun je de 4G dekking van KPN zien:
http://www.coveragechecker.nl/
http://www.kpn.com/prive/mobiel/4g.htm

maar ondersteunt je N4 wel LTE?

Skroif

Skroif

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 51
  • Reputatie 0
  • #3
  • 13 december 2013
  • 14:21

Dank, ga eens kijken hoe het met de dekking staat.

LTE kan aan volgens mij
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2416822
en
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358931

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6225
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #4
  • 13 december 2013
  • 14:25

LTE kun je aanzetten maar zul je weinig aan hebben, tenzij je in Amerika bent, aangezien de chip in de N4 met andere frequenties werkt.

Tucker

Tucker

  • Lid sinds 15 februari 2012
  • Berichten 1438
  • Reputatie 70
  • #5
  • 13 december 2013
  • 14:35

Heeft de Ace 3 dezelfde chip als de S4?

Galaxy S5 stock v4.4.2
Galaxy S5 mini stock v4.4.2
Galaxy Tab 3 10.1 wifi stock v4.2.2

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #6
  • 13 december 2013
  • 21:03

Zoals pklijzing aangeeft zal het niet lukken om lte in te schakelen wegens de gebruikte banden ,ik heb het in der tijd
zelf geprobeerd met de mijne ook via xda links en niet gelukt op het proximus netwerk ,loopt over dit onderwerp al een
topic in het n4 gedeelte.
http://androidworld.nl/forum/lg-nexus-4/44635-ondersteund-nexus-4-4g.html?page=1

Bewerkt (13 december 2013 21:41)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren