Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

pieterytsma

pieterytsma

  • Lid sinds 28 juli 2013
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #1
  • 28 juli 2013
  • 14:09

Thibaultvw
Updates gaan op volgorde van MO

Hoe bedoel je dat en waar kun je dat zien? Ik heb inmiddels heel vaak die framework gereset, maar helpt niet.. Ik heb een nexus toestel dan verwacht ik gelijk de updates en niet dat ik hem nu nog steeds niet heb. Wanneer denk je dat hij komt? Hier mijn gegevens:
Smalbandversie: M9615A-CEFWMAZM-2.0.1700.48
Buildnummer: JDQ39
Kernel-versie: 3.4.0-perf-g7ce11cd

Kun je zo zien uit welk land de mijne komt?
Je kan de update toch ook gewoon manueel installeren? Het is toch logisch dat Google de update niet tegelijk naar iedereen kan uitrollen he. En nee daaruit kan je de plaats niet afleiden. Je kan wel op je doos kijken en dan het IMEI nummer checken


Bedankt voor je reactie, alleen ik krijg deze melding: adb is nog recognized as an internal of external command,orepable progam of batch file.

Ik heb het meerdere keren geprobeerd, maar handmatig lukt me niet.

MarkB

MarkB

  • Lid sinds 16 mei 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #2
  • 28 juli 2013
  • 19:37

As we speak aan't downloaden. Voor het eerst framework een paar keer achter elkaar gereset, pakte 'm na de derde keer :-)

patrick39

patrick39

  • Lid sinds 12 juli 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 juli 2013
  • 23:04

vanavond de update binnen zonder gedoe ! uk nexus 4 ( vriend van mij kreeg hem ook binnen vanavond)

Stefan_Kamp

Stefan_Kamp

  • Lid sinds 27 augustus 2012
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 juli 2013
  • 23:20

Hier ook net binnen. Wilde eigenlijk net met adb aan de gang…hang k hem aan de laptop…krijg ik prompt de melding dat de update OTA klaarstaat....scheelt weer….

Fijne Avond

Steef

PS Wil hem ook nog ff rooten. Iemand tips. Blijf verder wel stock draaien.

Alvast bedankt.

Steef

Cas710

Cas710

  • Lid sinds 21 juni 2013
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 juli 2013
  • 12:56

Gisteravond heb ik 4.3 ontvangen na 7x de framework te legen.

Wat mij vrijwel meteen opviel vandaag is dat mn Nexus4 binnen 3 uur 9% verbruikt. Als ik hem dan gebruik voor 10min op wat te surfen en iets te downloaden, verbruik ik meteen 10% batterij. Iemand die hier ook tegen aan loopt, of moet je even wachten voordat de batterij
‘used to’ is?

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #6
  • 30 juli 2013
  • 13:10

heb je de update een factory reset gedaan?want meestal is da wel aangeraden

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #7
  • 30 juli 2013
  • 13:10

na de update bedoelde ik dus

patrick39

patrick39

  • Lid sinds 12 juli 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #8
  • 30 juli 2013
  • 14:43

hier geen last van een snel leeglopende accu ( en geen factory reset gedaan )

keepitcool

keepitcool

  • Lid sinds 19 november 2011
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #9
  • 30 juli 2013
  • 16:49

Cas710
Gisteravond heb ik 4.3 ontvangen na 7x de framework te legen.

Wat mij vrijwel meteen opviel vandaag is dat mn Nexus4 binnen 3 uur 9% verbruikt. Als ik hem dan gebruik voor 10min op wat te surfen en iets te downloaden, verbruik ik meteen 10% batterij. Iemand die hier ook tegen aan loopt, of moet je even wachten voordat de batterij
‘used to’ is?
Hier geen last ik zit na 1 dag / 6 uur en 35 min op 48% accu.(Scherm gebruik 1 uur 6 minuten) hij heeft alleen 6 uur lang in de nachtmodus gestaan dus alleen de fone is dan nog bereikbaar maar wifi en alles gaat slapen.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren