Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6020
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #1
  • 26 juni 2013
  • 14:14

Ongeacht of de hardware het aan kan (anderen kunnen je daar over inlichten) heb je ook een speciaal 4G abonnement nodig. ‘Even testen’ of het werkt zonder abonnement lukt dus niet.

GirlKillu

GirlKillu

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 581
  • Reputatie 10
  • #2
  • 26 juni 2013
  • 14:20

In het abb zit het normaal wel, heb het duurste abb dat er is (business). Ze vermelden enkel nooit veel details hier in belgië :p En de abb namen veranderen ook elk half jaar, zodat je niets meer kan terugvinden.

Na wat opzoekwerk zou proximus 1800Mhz gebruiken voor 4, dus zal het niet ondersteund worden door onze N4? Deze kan enkel 1700 en 2100 wat ik kan opmaken.

TheCeet

TheCeet

  • Lid sinds 20 februari 2013
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #3
  • 27 juni 2013
  • 11:56

GirlKillu
In het abb zit het normaal wel, heb het duurste abb dat er is (business). Ze vermelden enkel nooit veel details hier in belgië :p En de abb namen veranderen ook elk half jaar, zodat je niets meer kan terugvinden.

Na wat opzoekwerk zou proximus 1800Mhz gebruiken voor 4, dus zal het niet ondersteund worden door onze N4? Deze kan enkel 1700 en 2100 wat ik kan opmaken.

Je kan niet op 4g met Proximus via je Nexus 4.

En ik heb altijd een “H”. Ik heb alles stock. En Proximus zend ook “H+” uit maar dat zie ik nooit aan het icoontje.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #4
  • 27 juni 2013
  • 12:03

http://www.xda-developers.com/android/inactive-4g-chip-found-lurking-inside-the-nexus-4/ even lezen dit ,je kan het eens testen

GirlKillu

GirlKillu

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 581
  • Reputatie 10
  • #5
  • 27 juni 2013
  • 23:32

TheCeet
Je kan niet op 4g met Proximus via je Nexus 4.

En ik heb altijd een “H”. Ik heb alles stock. En Proximus zend ook “H+” uit maar dat zie ik nooit aan het icoontje.
Ik krijg meestal wel H+
angelo35
http://www.xda-developers.com/android/inactive-4g-chip-found-lurking-inside-the-nexus-4/ even lezen dit ,je kan het eens testen
Dus…..? heb de helft van het bijhorende topic gelezen, maar er is toch nog geen manier om de eventuele hardware aanwezige band1,2,3 software matig te activeren..

Bewerkt (27 juni 2013 23:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren