Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

XiPHiAS

XiPHiAS

  • Lid sinds 23 december 2012
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #1
  • 1 januari 2013
  • 21:52

Heb nu een dikke week de nexus 4 in gebruik, begint een beetje geinstalleerd te geraken zoals, ik dat wil … Maar ik,struikel met één erg vervelend probleem …

Als ik ergens op een onbekende locatie kom/ben en er is geen wifi voorhanden, dan werkt mijn mobiledata zelden tot nooit. Zijn ernnog mensen die,dit probleem hebben. Erg vervelend want wifi en data enkele, keren uitschakelen of,het toestel herstarten werkt soms, maar da is echt vervelend.

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
thvmh

thvmh

  • Lid sinds 07 augustus 2011
  • Berichten 253
  • Reputatie 0
  • #2
  • 2 januari 2013
  • 00:38

Heb je alles goed ingesteld? Simkaart gecheckt? Anders probeer eens met een andere sim. Als dat wel werkt naar je provider toe

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #3
  • 3 januari 2013
  • 00:00

Ik heb geen problemen er mee.. Al moet ik zeggen dat er momenteel maar 1 modem voor beschikbaar is, dus niet andere modems kunt flashen..

Bewerkt (24 april 2013 16:06)
XiPHiAS

XiPHiAS

  • Lid sinds 23 december 2012
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #4
  • 3 januari 2013
  • 01:36

thvmh;370402
Heb je alles goed ingesteld? Simkaart gecheckt? Anders probeer eens met een andere sim. Als dat wel werkt naar je provider toe
Is gloednieuwe simkaart …

Het werkt, maar soms als ie van wifi komt duurt het ERG lang eer hij op mobile data overschakeld.
En soms wil je verbinding maken dan zit je maar te prullen …

Bewerkt (24 april 2013 16:06)
ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #5
  • 3 januari 2013
  • 13:46

XiPHiAS;370658
Is gloednieuwe simkaart …

Het werkt, maar soms als ie van wifi komt duurt het ERG lang eer hij op mobile data overschakeld.
En soms wil je verbinding maken dan zit je maar te prullen …

Wat is erg lang ? :p

Bewerkt (24 april 2013 16:06)
XiPHiAS

XiPHiAS

  • Lid sinds 23 december 2012
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 januari 2013
  • 22:09

erg lang : gehele tijd, soms gewoon niet

toestel restarten hebt, dan heb ik onmiddellijk 3G

niemand met dit probleem?

Bewerkt (24 april 2013 16:06)
dtown

dtown

  • Lid sinds 04 juni 2011
  • Berichten 140
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 januari 2013
  • 18:45

provider? al een keer geprobeerd ze niet automatisch op te vragen maar via apn handmatig? (loste mijn probleem met T-Mobile op)

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
XiPHiAS

XiPHiAS

  • Lid sinds 23 december 2012
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #8
  • 7 januari 2013
  • 21:31

dtown;371979
provider? al een keer geprobeerd ze niet automatisch op te vragen maar via apn handmatig? (loste mijn probleem met T-Mobile op)

Proximus (België)

Waar kan ik de APN handmatig instellen? Ik neem aan instellen dat ie enkel Proximus gebruiken en dus soort van roaming uitschakelen?

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #9
  • 7 januari 2013
  • 22:17

XiPHiAS;372058
Proximus (België)

Waar kan ik de APN handmatig instellen? Ik neem aan instellen dat ie enkel Proximus gebruiken en dus soort van roaming uitschakelen?

Instellingen -> meer -> mobiele toegangspunten -> namen toegangspunten

Proximus 3G & MMS instellingen « 3ginstellingen.be – 3G, 4G en MMS instellingen voor Proximus, Mobistar, Base, Mobile Vikings, Telenet, Medion Mobile, PostMobile, TMF Mobile, Carrefour Mobile en alle andere operators!

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
fa405479

fa405479

  • Lid sinds 04 november 2010
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #10
  • 7 januari 2013
  • 22:55

Ik had hetzelfde probleem. APN gewist en opnieuw ingesteld. Door 1 of andere reden waren mijn instellingen niet meer dezelfde als voorgeschreven. Probleem opgelost.

Bewerkt (24 april 2013 16:07)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren