Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Ine

Ine

  • Lid sinds 16 juni 2010
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 augustus 2010
  • 11:52

Peter, wat ik niet werkend kan krijgen ?
1 via mijn browser mijn live.be mail lezen : er komt een slotje voor http en ik krijg een wit scherm
2 als ik via het slidescherm kies voor email@ geeft hij bij het instellen van de mail aan dat hij geen verbinding kan maken met de server
–> ik heb ondertussen mijn ingestelde account eens helemaal verwijderd en ben opnieuw begonnen, de ingaande mail is nu ok, ik kan dus ook effectief inkomende mail lezen, bij instellen van uitgaande account geeft hij nog steeds aan dat hij de server niet kan vinden. zowel voor poort 25 als poort 587 en zowel met SSL als TLS. Bij SSL geeft hij zelf automatisch poort 465, bij TLS poort 25)

en ondertussen probeerde ik het nog eens met 587 en TLS en het werkt nu wel !!
probleem 1 blijft bestaan

bedankt
Ine

Bewerkt (22 april 2013 12:31)
Ferron

Ferron

  • Lid sinds 03 augustus 2010
  • Berichten 153
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 augustus 2010
  • 15:58

Probeer is: Menu -> Instellingen -> Alle cookiegegevens wissen/Cache wissen

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
peter1908

peter1908

  • Lid sinds 23 april 2010
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 augustus 2010
  • 17:07

Gelukkig kun je in iedergeval je mail nu lezen op je Android!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
ant

ant

  • Lid sinds 10 augustus 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 augustus 2010
  • 21:42

Ik had exakt het zelfde probleem wit scherm.
Ik ben in het venster van de browser naar menu gegaan, dan op meer, dan instellingen, dan chache wissen, geschiedenis wissen, alle cookiegegevens wissen, formuliergegevens wissen, wachtwoorden wissen en dan standardinstellingen herstellen.

terug naar het venster gaan , naar hotmail surfen turug aanluggen en alles werkte terug.

groetjes

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
Ine

Ine

  • Lid sinds 16 juni 2010
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 augustus 2010
  • 17:55

Beste allemaal,

bedankt voor jullie hulp !
Ondertussen kan ik terug online mijn mail lezen, wat beter is dan via het gewone maildink op de gsm zelf want daar krijg ik niet alle mappen te zien.
Ik heb gekozen voor de instelling : verwijderen van de server indien verwijderd uit postvak. Nu merk ik dat de mail die ik binnenhaal via mijn gsm daar leer en niet verwijder toch niet binnenkomt in mijn hotmail online. Daarnaast, als ik mail wis online en mijn gsm laat “vernieuwen” haalt hij deze niet weg.
+ op dit moment haalt hij de mail binnen van gisteren :-(

Weet iemand hoe dit komt ?

bedankt !
Ine

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
Ine

Ine

  • Lid sinds 16 juni 2010
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #6
  • 12 augustus 2010
  • 17:59

ant;32475
Ik had exakt het zelfde probleem wit scherm.
Ik ben in het venster van de browser naar menu gegaan, dan op meer, dan instellingen, dan chache wissen, geschiedenis wissen, alle cookiegegevens wissen, formuliergegevens wissen, wachtwoorden wissen en dan standardinstellingen herstellen.

terug naar het venster gaan , naar hotmail surfen turug aanluggen en alles werkte terug.

groetjes

Zo ben ik er inderdaad geraakt !
Wat is eigenlijk de beste instelling voor al deze knopjes ?

popups blokkeren aanvinken of niet ?
javascript inschakelen : aanvinken of niet ?

bedankt !
Ine

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
Ine

Ine

  • Lid sinds 16 juni 2010
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #7
  • 10 november 2010
  • 08:30

Hallo,

nadat ik mijn gsm terug op de fabrieksinstellingen gezet heb, heb ik opnieuw hetzelfde probleem :
een slotje bij het inloggen bij hotmail, deze keer is de vorige oplossing niet gelukt: Ik ben in het venster van de browser naar menu gegaan, dan op meer, dan instellingen, dan chache wissen, geschiedenis wissen, alle cookiegegevens wissen, formuliergegevens wissen, wachtwoorden wissen en dan standardinstellingen herstellen.

iemand tips ?

bedankt

Ine

Bewerkt (10 november 2010 08:30)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren