Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

baas23

baas23

  • Lid sinds 25 mei 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 25 mei 2010
  • 15:43

een hele goede dag iedereen,

ik zit met een klein, eigenlijk best groot probleem!
ik heb een lg gw 620 en daar had ik een beveiliging patroon opstaan. nu heeft mijn broertje er een beetje mee zitten spelen en heeft 5 keer het patroon fout ingevuld. toe kwam er onder in het scherm een klein vierkantje met patroon vergeten. daar heeft hij op geklikt. en nu moet ik mijn/één g-mail/google-account invullen. ik heb mijn oude account in gevoelt, doet hij niets mee. ik heb mijn nieuwe account in gevuld, doet hij ook niets mee. nu heb ik naar mijn provider gebeld maar die zeggen dat het een probleem van LG is dus van daar dat ik hier op het forum ben gekomen.

zou iemand mij alsjeblieft kunnen helpen!!! ik begin een beetje hopeloos van mijn lg te worden.:confused:

Mvg en alle dank geoff

Bewerkt (22 april 2013 12:24)
1905

1905

  • Lid sinds 06 december 2009
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 mei 2010
  • 16:58

Wat toevallig!
Ik maak nu precies hetzelfde probleem mee omdat een klasgenoot heeft zitten kloten met mijn telefoon :@

Bewerkt (22 april 2013 12:18)
1905

1905

  • Lid sinds 06 december 2009
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 mei 2010
  • 17:12

Ik heb het bij mezelf opgelost!

Typ bij gebruikersnaam je google email en bij wachtwoord “null”
Dan kun je weer een nieuw deblokkeringspatroon tekenen en is het opgelost

Bewerkt (22 april 2013 12:18)
baas23

baas23

  • Lid sinds 25 mei 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 mei 2010
  • 12:03

een ik ben blij dat het bij jou gelukt is maar ik krijg het nog steeds niet goed :eek:
en nou……… denk dat ik hem ga terug sturen naar LG want ik kan er nu niks mee!!

als iemand nog iets weet laat het dan graag wel achter en toch bedankt voor de hulp

Mvg Baas

Bewerkt (29 mei 2010 12:03)
edie

edie

  • Lid sinds 01 oktober 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #5
  • 1 oktober 2010
  • 16:35

hallo nu ben ik wel benieuwt of er iemand er al is uit gekommen want ik heb het dus ook.
en weet me geen raat meer. dus alvast bedankt gr.henry

Bewerkt (1 oktober 2010 16:35)
Roger

Roger

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #6
  • 2 oktober 2010
  • 03:15

Kun je wel het “noodnummer” bellen ? In plaats van 112 type je 3845#*620#
Dan kom je in een menu waar je ook een fabrieks reset kunt doen.
LET OP !!! Je bent dan wel al je gegevens kwijt.

Bewerkt (2 oktober 2010 03:15)
Roger

Roger

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #7
  • 2 oktober 2010
  • 03:22

Roger;44024
Kun je wel het “noodnummer” bellen ? In plaats van 112 type je 3845#*620#
Dan kom je in een menu waar je ook een fabrieks reset kunt doen.
LET OP !!! Je bent dan wel al je gegevens kwijt.

Ik heb het geprobeerd: het werkt niet !!!

Bewerkt (2 oktober 2010 03:22)
HJ1964

HJ1964

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #8
  • 2 november 2010
  • 23:24

De oplossing is simpel, flashen naar versie V10i_00 en dan werkt de toetscombinatie om de factory reset te doen

Bewerkt (2 november 2010 23:24)
duynstee

duynstee

  • Lid sinds 07 augustus 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #9
  • 7 augustus 2011
  • 07:57

Ik heb de oplossing nog niet kunnen vinden zou iemand mij kunnen vertellen wat flashen naar versie v101 betekend?? Ik kan al een tijdje niet meer bellen met mijn mobile LG 620 GW

Bewerkt (7 augustus 2011 07:57)
joentjebe

joentjebe

  • Lid sinds 13 januari 2010
  • Berichten 135
  • Reputatie 0
  • #10
  • 2 september 2011
  • 11:26

Ik heb een halfjaar geleden ditzelfde probleem op een gw620 opgelost. Voor mij werkte het om een aangepaste software versie te installeren, die beschikte over fastboot. Dit heb ik gedaan met de software die lg zelf levert om je toestel te kunnen updaten. Fastboot was bij mij nodig om de toetsencombo te laten werken (spatie indrukken nadat toestel aangaat op usb zonder accu). Pas wanneer die toetsencombinatie werkt kun je een factory reset doen en is je telefoon weer toegankelijk.

Ik kan helaas de software met fastboot zo snel niet meer terugvinden, maar ergens op het www moet het te vinden zijn.

Bewerkt (2 september 2011 11:26)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren