Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

bbdulcy4ever

bbdulcy4ever

  • Lid sinds 17 december 2016
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 december 2016
  • 15:01

Sinds kort verschijnt er een rare app die geladen wordt tijdens het opstarten. krijg ik zodra de volume knop aanraak rode en blauwe kaders zie foto. Ook een vaag menu. Dit menu reageert op aanraken. App's die eronder staan reageren wel. Het lijkt alsof dit menu als een extra laag erover heen staat. Weet iemand hoe ik dit moet verwijderen?
Versie 5.0.2 met europese rom V30.

Alvast bedankt!!

Mgvr,

BBdulcy

Bijlage:

Sander

Sander

  • Lid sinds 23 september 2009
  • Berichten 424
  • Reputatie 30
  • AdminAdmin
  • #2
  • 18 december 2016
  • 20:49

Dit lijkt mij zo op het eerste gezicht een applicatie voor blinden en slechtzienden. Zou je eens bij de toegankelijkheidsinstellingen kunnen kijken of daar iets dergelijks ingeschakeld staat?

bbdulcy4ever

bbdulcy4ever

  • Lid sinds 17 december 2016
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 december 2016
  • 20:57

Hoi Sander,

Heb ik gedaan.Alles staat uit behalve Notificatie led,Auto-rotate scherm,Invoer met 1 aanraking.

Greetz,

Bouwe

Sander

Sander

  • Lid sinds 23 september 2009
  • Berichten 424
  • Reputatie 30
  • AdminAdmin
  • #4
  • 18 december 2016
  • 21:03

Staat TalkBack daar ook bij (en staat die ook uit)? Ik heb eventje rond-gegoogled en zag veel mensen met LG-toestellen waarbij per ongeluk TalkBack ingeschakeld stond.

bbdulcy4ever

bbdulcy4ever

  • Lid sinds 17 december 2016
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 december 2016
  • 21:09

Yep talkback staat uit.
Rare is dat ik een monitor prgramma heb gedraaid om te checken welke residente apps er draaien maar ik kom niets tegen wat mij verdacht lijkt.
Is er misschien een app die laat zien welke apps er gestart worden tijdens het booten van de foon?

greetz,

Bouwe

Sander

Sander

  • Lid sinds 23 september 2009
  • Berichten 424
  • Reputatie 30
  • AdminAdmin
  • #6
  • 18 december 2016
  • 21:27

Hoi Bouwe, volgens mij moet dat met deze app kunnen: https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.startupmanager. Kan ook zijn dat de app niet bij boot opstart, maar dat hij opstart bij volumewijzigingen.

bbdulcy4ever

bbdulcy4ever

  • Lid sinds 17 december 2016
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 december 2016
  • 21:31

Bedankt!!! Ga het proberen!

Gr

Bouwe

bbdulcy4ever

bbdulcy4ever

  • Lid sinds 17 december 2016
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #8
  • 19 december 2016
  • 17:17

Hoi Sander,

Geen vaag programma ontdekt tijdens de boot van mijn mobiel. Heb nu ook malwarebytes draaien. Deze vind geen schadelijke software op mijn mobiel. Ook avast geeft geen virus aan.Heb inmiddels een widget erop staan voor geluids instellingen. Voorlopig gebruik ik die maar. Punt is dat ik erg veel op mijn lg g2 heb staan waardoor een fabrieks reset nou niet echt wenselijk is. Wel raar: voor de pc heb ik een perfect backup programma Acronis maar voor android weet ik niet of er een backup programma is die ALLES backupped het zij naar de cloud (dropbox) op naar je hdd op de pc. Mijn lg g2 is niet geroot.
Weet jij een goed totaal backup programma?

Alvast bedankt Sander!!!!!


Bouwe

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #9
  • 19 december 2016
  • 20:00

ja titanium backup.maar vereist wel root.

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

bbdulcy4ever

bbdulcy4ever

  • Lid sinds 17 december 2016
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #10
  • 19 december 2016
  • 20:56

Bedankt voor je reactie. Ik wil eigenlijk mijn g2 niet rooten. Wat ik mij afvraag:
Ik heb wifi file transfer pro. Als ik nu alles kopieer van de telefoon naar mijn hdd. Dan fabrieks reset uitvoer. Daarna via wifi file transfer alles terugzetten. Zou dit werken??


Greetz,

Bouwe

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren