Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

fifarunnerr

fifarunnerr

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 1846
  • Reputatie 10
  • #1
  • 2 november 2010
  • 19:01

Ligt het aan mij of is de forum nog niet ingesteld op de wintertijd? Bij mij klopt het namelijk niet

Bewerkt (2 november 2010 19:01)
Rsdf430

Rsdf430

  • Lid sinds 25 juli 2010
  • Berichten 960
  • Reputatie 0
  • #2
  • 3 november 2010
  • 01:10

Nee,het forum liep zowiezo nooit goed,ook voor de wintertijd niet

Bewerkt (3 november 2010 01:10)
fifarunnerr

fifarunnerr

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 1846
  • Reputatie 10
  • #3
  • 3 november 2010
  • 13:22

Maar waarom kunnen ze dat dan niet even goedzetten? Is kwestie van 1 cijfertje veranderen bij instellingen.

Bewerkt (3 november 2010 13:22)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #4
  • 3 november 2010
  • 19:21

Raar , bij mij loopt die wel goed

Bewerkt (3 november 2010 19:21)
Rsdf430

Rsdf430

  • Lid sinds 25 juli 2010
  • Berichten 960
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 november 2010
  • 19:36

Oke, raar Ja, want heeft bij mij nog nooit gelijk gelopen met de echte ‘goede’ tijd
Ahaha, ff snel gefixt en daarna zeggen dat ie bij jou wel werkt.

Bewerkt (3 november 2010 19:36)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #6
  • 3 november 2010
  • 19:40

Rsdf430;54293
Oke, raar Ja, want heeft bij mij nog nooit gelijk gelopen met de echte ‘goede’ tijd
Ahaha, ff snel gefixt en daarna zeggen dat ie bij jou wel werkt.
Heb niets gefixt, moet wel toegeven dat de zomertijd niet goed stond. Maar wintertijd staat sinds zondag goed./cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />

Bewerkt (3 november 2010 19:40)
fifarunnerr

fifarunnerr

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 1846
  • Reputatie 10
  • #7
  • 3 november 2010
  • 19:42

Zie je wel dat het niet aan ons ligt
Bij mij stond er GMT +1 en automatisch aan zomertijd aanpassen. Werkte 5 minuten geleden nog niet, nu wel

Bewerkt (3 november 2010 19:42)
frank1964

frank1964

  • Lid sinds 27 april 2010
  • Berichten 859
  • Reputatie 0
  • #8
  • 3 november 2010
  • 20:27

Ik had hem van de week op “altijd wintertijd” gezet en dan loopt ie goed bij mij.

Bewerkt (3 november 2010 20:27)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren