Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • OnePlus 6T

  • Huawei Mate 20 Pro

  • Samsung Galaxy S10

  • Google Pixel 3 XL

  • Samsung Galaxy Note 9

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

adriaantje

adriaantje

  • Lid sinds 18 oktober 2011
  • Berichten 139
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 augustus 2013
  • 19:36

Ik heb nog eens geprobeert met de Boatbrowser.
Ik kom echt niet verder dan de opschriften met de datums van de post en rechts het postnummer. (Bvb betreffende Uw laatste post (#10)
Ik wil wel opmerken dat ik niet de laatste androidversie draai.
Ik doe het met 4.0.4

Bewerkt (2 augustus 2013 19:38)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6127
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #2
  • 2 augustus 2013
  • 19:45

Wellicht dat het aan jouw instellingen ligt?
Boat Browser doet het namelijk wel en het is zojuist getest op een S2 met de stock browser en die doet het ook.

adriaantje

adriaantje

  • Lid sinds 18 oktober 2011
  • Berichten 139
  • Reputatie 0
  • #3
  • 2 augustus 2013
  • 20:15

Ik sluit niets uit. Ik zal alles eens uitproberen.

Tucker

Tucker

  • Lid sinds 15 februari 2012
  • Berichten 1429
  • Reputatie 70
  • #4
  • 3 augustus 2013
  • 17:05

Ik heb een stock 4.1.2 S2, zowel standaard browser als Dolphin. Exact hetzelfde probleem als adriaantje. Instellingen zijn niet gewijzigd na overgang naar het nieuwe forum, alle andere fora werken goed met beide browsers. Geen idee wat het probleem zou kunnen zijn.

Galaxy S5 stock v4.4.2
Galaxy S5 mini stock v4.4.2
Galaxy Tab 3 10.1 wifi stock v4.2.2

adriaantje

adriaantje

  • Lid sinds 18 oktober 2011
  • Berichten 139
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 augustus 2013
  • 10:41

Op mijn oud toestel (Medion P4310) met Androidversie 2.3.5 worden de Forumposts wel correct weergegeven met de Srandaardbrowser.
Daarna heb ik terug met de Samsung S2 (4.0.4) de standaard instellingen terug gezet in de standaardbrowser. Maar de “posts” lezen in Androirworld lukt nog steeds niet.

Bewerkt (4 augustus 2013 10:42)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6127
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #6
  • 4 augustus 2013
  • 19:36

Hmm vreemd, we gaan er naar kijken.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren