Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #1
  • 12 februari 2013
  • 17:29

Beste collega's/Admins, Ik kwam enkele minuten geleden op AW (de home page) en zag tot mijn verbazing dit: [IMG]https://dl.dropbox.com/u/65281313/Naamloos.png[/IMG] Ik scroll dan naar onderaan de pagina waar dan staat: MOBIELE THEMA [[B]AAN[/B]][UIT] Ik selecteer dan UIT waarna de pagina vernieuwt en ik gewoon de mobiele versie te zien krijg. Wellicht dat jullie eens een kijkje kunnen nemen? Mrjraider

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #2
  • 12 februari 2013
  • 17:55

Ook ik heb dit. Dit was voorheen geen probleem. Misschien een foutje op de site

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2306
  • Reputatie 70
  • #3
  • 12 februari 2013
  • 17:56

Je bent niet de enige. Ik heb hetzelfde en zou het graag weer in desktop versie willen hebben.

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6184
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #4
  • 12 februari 2013
  • 18:53

Hebben jullie dit nog steeds?

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2306
  • Reputatie 70
  • #5
  • 12 februari 2013
  • 20:26

Ik had het nog wel maar nu werkte het knopje UIT wel naar behoren. Dus opgelost voor mij. Herstel: het knopje werkt wel. Maar na afsluiten van de browser en weer naar AW gaan geeft weer de mobiele weergave.

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #6
  • 12 februari 2013
  • 20:33

[QUOTE=JohandeJong;381344]Ik had het nog wel maar nu werkte het knopje UIT wel naar behoren. Dus opgelost voor mij. Herstel: het knopje werkt wel. Maar na afsluiten van de browser en weer naar AW gaan geeft weer de mobiele weergave.[/QUOTE] Hier exact het zelfde verhaal. Met Google Chrome en Internet Explorer..

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6184
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #7
  • 12 februari 2013
  • 20:53

Het moet nu verholpen zijn :)

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #8
  • 12 februari 2013
  • 21:05

Sorry nope. Ik kan mobiel thema uitzetten en dan is alles weer in orde maar sluit ik mijn webbrowser of tabblad dan is ie zo weer terug bij mobiel thema. En dit gebeurde ook na het legen vd internet cache..

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #9
  • 12 februari 2013
  • 21:10

Gooi je cookies eens weg? Ik had het net ook even met Firefox, en kon zelfs niet bij het keuzevakje..........'t is nu weer normaal.

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6184
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #10
  • 12 februari 2013
  • 21:19

Yep, cookies verwijderen want het is nu echt opgelost ;)

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren