Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Raffie

Raffie

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 816
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 september 2012
  • 16:47

Persoonlijk vind ik de ‘Super koopje reclame van Telfort’ wel heel erg aanwezig op het forum gedeelte van Androidworld.nl.

Ik weet dat de site zijn inkomsten haalt uit donaties en reclame van dergelijke bedrijven maar deze vind ik wel erg prominent, en eigenlijk wel storend, aanwezig.
Deze reclame-“balk” laad zichzelf elke keer weer wanneer je naar een nieuwe pagina gaat of naar een andere topic, daarbij, wanneer je hem verkleint en de tabs wilt gebruiken van de site, blijft deze op de voorgrond en is een deel van het tab menu niet te lezen.
Misschien dat de reclame iets minder prominent aanwezig gemaakt kan worden of in elk geval het ‘probleem’ opgelost kan worden zodat het gehele tab menu weer te zien is.

Thnx!

Bewerkt (24 april 2013 15:34)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6236
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #2
  • 15 september 2012
  • 16:52

Klopt, dit is niet zoals het hoort en er wordt aan gewerkt om de reclamebanner aan te passen.

Bewerkt (24 april 2013 15:34)
scavo

scavo

  • Lid sinds 23 maart 2011
  • Berichten 599
  • Reputatie 10
  • #3
  • 15 september 2012
  • 16:53

Geen last van…. Heb reclames geblokkeerd op de pc en de telefoon!

Bewerkt (24 april 2013 15:34)

Samsung Galaxy S9

Raffie

Raffie

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 816
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 september 2012
  • 17:01

pklijzing;339906
Klopt, dit is niet zoals het hoort en er wordt aan gewerkt om de reclamebanner aan te passen.



Dank je wel voor de snelle reactie

Bewerkt (24 april 2013 15:34)
audier

audier

  • Lid sinds 01 februari 2011
  • Berichten 1426
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 september 2012
  • 22:12

scavo;339907
Geen last van…. Heb reclames geblokkeerd op de pc en de telefoon!

yep adblockplus in firefox

Bewerkt (24 april 2013 15:34)

Samsung galaxy Note 3

(nog) Orgineel

scavo

scavo

  • Lid sinds 23 maart 2011
  • Berichten 599
  • Reputatie 10
  • #6
  • 16 september 2012
  • 22:36

Ik gebruik die van chrome, en op de sgs3 heb ik de adfree app maat dan moet de telefoon wel geroot zijn!

Bewerkt (24 april 2013 15:34)

Samsung Galaxy S9

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6236
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #7
  • 17 september 2012
  • 12:00

Het menu verschijnt nu weer voor de reclamebanner

Bewerkt (24 april 2013 15:34)
z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 september 2012
  • 12:47

Het zou helemaal top zijn als de banner er gewoon statisch zou staan, zonder het effect dat hij het hele forum naar beneden scrollt.

Bewerkt (24 april 2013 15:34)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6236
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #9
  • 17 september 2012
  • 12:49

Dat is het volgende waaraan gewerkt wordt

Bewerkt (24 april 2013 15:34)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #10
  • 23 september 2012
  • 11:40

Begint nu wel erg irritant te worden als ik het mag zeggen

Bewerkt (24 april 2013 15:35)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren