Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

IMR

IMR

  • Lid sinds 12 april 2014
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 april 2014
  • 23:49

Hallo,

Ik hen een Huawei G700, maar als ik de GPS aan zet en deze gebruikmet bijvoorbeeld tracking apps dan kloppen de afstanden en snelheden niet. De afgelegde route op de kaart klopt wel.

Weet iemand hoe ik dit probleem kan verhelpen?

Groeten Roel

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6033
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 13 april 2014
  • 13:14

wat klopt er niet aan? is de afstand te groot? staat de afstand/snelheid in de apps niet toevallig in feet ipv meters? of mijls?

IMR

IMR

  • Lid sinds 12 april 2014
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 april 2014
  • 16:45

De afstand klopt niet, als ik een stuk van 7 km fiets geeft ie aan dat ik 115 km heb afgelegd. De gemiddelde snelheid klopt dan dus automatisch ook niet.

Bijlage:

YourivanDijk

YourivanDijk

  • Lid sinds 06 juli 2013
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 april 2014
  • 12:44

Ik heb ook problemen met de Ascend G510, alleen dan dat de GPS pas na een half uur (!) signaal oppikt. Ik zat te denken aan een custom rom, zou dat het probleem op kunnen lossen? Het lijken mij software issues namelijk.

Nexus 4, niet geroot

redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2982
  • Reputatie 60
  • #5
  • 23 april 2014
  • 13:21

bij mij werkte die wel redelijk anders moet je eens zoeken naar mediatek gps fix of iets dergelijks

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren