Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Simonshavenaar

Simonshavenaar

  • Lid sinds 19 november 2012
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #1
  • 27 oktober 2014
  • 21:42

Sinds we over zijn op de wintertijd klopt de tijd in de meteoklok widget niet meer, de tijd blijft een uur voorlopen op de systeemtijd


Telefoon opnieuw opstarten hielp niet.
Ik heb de widget al verwijderd en opnieuw geplaatst, dit had geen effect.
Wanneer ik een andere klok widget gebruik is het probleem niet, maar gebruik liever de meteoklok.

Weet iemand de oplossing?

Bewerkt (27 oktober 2014 21:42)
gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6583
  • Reputatie 250
  • #2
  • 28 oktober 2014
  • 09:46

Er zal toch wel ergens in de instellingen van de app/widget staan dat je hem automatisch of handmatig kunt instellen op het het systeem hij zal waarschijnlijk bij jouw wel handmatig staan en daardoor nu voor loopt.

Bewerkt (28 oktober 2014 09:47)
Simonshavenaar

Simonshavenaar

  • Lid sinds 19 november 2012
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 oktober 2014
  • 09:30

Volgens mij kun je de widget zelf niet instellen, de instellingen van de tijd staan bij mij automatisch, zie screenshot.

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6583
  • Reputatie 250
  • #4
  • 29 oktober 2014
  • 10:21

gizmobinky
Als je het vinkje weghaalt bovenaan bij autom tijd en datum kun je volgens mij gewoon dan handmatig instellen bij tijd instellen wat nu moeilijk te zien is wordt dan zwart als je dan op de tijd klikt krijg je een optie om de tijd in te stellen


Bijlage:

Simonshavenaar

Simonshavenaar

  • Lid sinds 19 november 2012
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #5
  • 31 oktober 2014
  • 22:22

Helaas, dat werkt dus niet
De tijd die je in dat menu instelt is de systemtijd, die staat op je scherm in de rechter bovenhoek.
Zoals te zien is in de eerste post is de systeemtijd goed, springt ook automatisch naar wintertijd, de tijd van de widget veranderd alleen niet mee.
Het is ook alleen bij de meteoklok widget, de andere widgets hebben er geen last van.

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6583
  • Reputatie 250
  • #6
  • 1 november 2014
  • 10:19

Mmm dan weet ik ook niet meer je zou de cache kunnen legen van de desbetreffende app in instellingen/apps.

of kijk even in de playstore naar de opmerkingen die bij de app staan misschien hebben meer mensen er last van en is het een bug.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren