Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Lomse

Lomse

  • Lid sinds 25 februari 2014
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 25 februari 2014
  • 15:36

Hoi,

ik heb sinds kort een Huawei P6, toestel bevalt me prima. Heb alleen een probleem met met het hoofdmenu van Whatsapp. Dit menu is bij mij rechstboven maar voor de helft zichtbaar, het staat dus eigenlijk teveel naar rechts en krijg dit niet opgelost. Ook lijkt het of de resolutie veranderd als ik het menu oproep. Letters worden erg hakkelig. Heb een foto toegevoegd. Iemand een suggestie hoe dit op te lossen?

Gr Lomse

Bijlage:

Verwijderd_Account_07112017

Verwijderd_Account_07112017

  • Lid sinds 18 mei 2012
  • Berichten 213
  • Reputatie 0
  • #2
  • 25 februari 2014
  • 23:09

Eventjes gesprekken back-uppen en whatsapp opnieuw installeren.

Lomse

Lomse

  • Lid sinds 25 februari 2014
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 februari 2014
  • 11:59

Hoi guitarfreak12,

Bedankt voor je reactie! Heb gedaan wat je voorstelde, helaas had dit geen effect. Nog steeds hetzelfde probleem. Zou het een bug in mijn toestel kunnen zijn? Ken iemand met hetzelfde toestel, die heeft dit probleem niet. Hebben onze instellingen vergeleken, geen verschil. Heb je evt nog andere oplossingen?

Gr Lomse

redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2991
  • Reputatie 60
  • #4
  • 26 februari 2014
  • 12:17

Heb je een custom rom erop? of degene met de custom rom?
Stuur dit probleem naar whatsapp door daar kunnen ze er teminste iets mee doen.

Lomse

Lomse

  • Lid sinds 25 februari 2014
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #5
  • 27 februari 2014
  • 17:13

Hoi redbulletnl,

nee, heb geen custom rom erop. Heb het probleem aangedragen bij Huawei, eens kijken of die een oplossing hebben. Hou jullie op de hoogte!

Gr Lomse

Lomse

Lomse

  • Lid sinds 25 februari 2014
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #6
  • 6 maart 2014
  • 16:32

Probleem opgelost, factory reset did the job! Dank aan de Huawei helpdesk!

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren