Naar content
Trending apps
  • Veronica Inside

  • Vertrouwde contacten

  • Verspillingsvrijecoach

  • Veeder - #Google News #Trends

  • Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig

  • Velociraptor - Speed Limits & Speedometer

  • VELUX ACTIVE with NETATMO

  • Veldgids - vogels bloemen dieren en paddestoelen

  • Veterondo: Abstract Weather

Trending games
  • VERSCHRIKKELIJKE IKKE

  • Vector Full

  • Vendetta Online

  • Vendetta Online HD - Space MMO

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
    Marietje83

    Marietje83

    • Lid sinds 22 september 2010
    • Berichten 8
    • Reputatie 0
    • #1
    • 22 september 2010
    • 21:11

    Dat is me nog niet gelukt… Hoe verplaats ik ze naar mijn SIM zodat mijn interne geheugen niet zo snel vol is (en de tel langzamer wordt volgens mij…)

    En waar kan ik een navigatie vinden?
    Edit: nog een paar vragen:
    Ik schijn net mijn Hyves aan FB en twitter te hebben gelinkt via de PC, maar ik zie niks op Hyves gebeuren als ik met mijn mobiel op Twitter een tweet zet… Hoe kan dat?
    En moet ik een virusscanner erop zetten?

    Bewerkt (22 september 2010 21:11)
    i_like_android

    i_like_android

    • Lid sinds 11 juli 2009
    • Berichten 2497
    • Reputatie 10
    • #2
    • 22 september 2010
    • 21:41

    Marietje83;42145
    Dat is me nog niet gelukt… Hoe verplaats ik ze naar mijn SIM zodat mijn interne geheugen niet zo snel vol is (en de tel langzamer wordt volgens mij…)

    En waar kan ik een navigatie vinden?
    Edit: nog een paar vragen:
    Ik schijn net mijn Hyves aan FB en twitter te hebben gelinkt via de PC, maar ik zie niks op Hyves gebeuren als ik met mijn mobiel op Twitter een tweet zet… Hoe kan dat?
    En moet ik een virusscanner erop zetten?
    Euh, apps kan je niet op een sim kaart zetten maar wel op een sd kaart. Maar dan gaat je telefoon sneller en niet langzamer.

    http://www.androidworld.nl/forum/android-applicaties/6684-installeer-al-je-apps-op-je-sdkaart-alleen-voor-froyo-zonder-sdk-gedoe.html

    Bewerkt (22 september 2010 21:41)
    Marietje83

    Marietje83

    • Lid sinds 22 september 2010
    • Berichten 8
    • Reputatie 0
    • #3
    • 22 september 2010
    • 21:56

    Ik bedoelde ook op SD kaart! Maar ik heb geen froyo werkt het dan ook?

    Bewerkt (22 september 2010 21:56)
    Jayum

    Jayum

    • Lid sinds 18 september 2010
    • Berichten 318
    • Reputatie 0
    • #4
    • 22 september 2010
    • 22:57

    Nop, alleen voor Froyo!

    Bewerkt (22 september 2010 22:57)

    /

    i_like_android

    i_like_android

    • Lid sinds 11 juli 2009
    • Berichten 2497
    • Reputatie 10
    • #5
    • 23 september 2010
    • 16:51

    Marietje83;42156
    Ik bedoelde ook op SD kaart! Maar ik heb geen froyo werkt het dan ook?

    Jayum;42169
    Nop, alleen voor Froyo!

    Kan wel , maar dan moet je rooten. Aan u de keuze of je dit wilt. ;-)

    Bewerkt (23 september 2010 16:51)
    Marietje83

    Marietje83

    • Lid sinds 22 september 2010
    • Berichten 8
    • Reputatie 0
    • #6
    • 25 september 2010
    • 11:27

    *dubbel*

    Bewerkt (25 september 2010 11:27)
    Marietje83

    Marietje83

    • Lid sinds 22 september 2010
    • Berichten 8
    • Reputatie 0
    • #7
    • 25 september 2010
    • 11:29

    Wat is rooten? En hoeveel kan ik ongeveer downloaden voor de telefoon trager wordt?

    Misschien mensen in de buurt van Almere die me helpen kunnen?

    Bewerkt (25 september 2010 11:29)
    Ruben.

    Ruben.

    • Lid sinds 05 juli 2010
    • Berichten 37
    • Reputatie 0
    • #8
    • 28 september 2010
    • 17:55

    Rooten komt af van Root, root is zeg maar een account op je telefoon waarmee je alles kunt veranderen. Door je telefoon te rooten, kan je dus alles aan je telefoon aan passen. En kun je er ook een andere versie van Android er op zetten. Waarin de functie “Apps to SD” wel in zit. Als je geen verstand van techniek en computers heb, lijkt mij het verstandig je telefoon gewoon te laten zoals hij nu is.

    Hoeveel je kunt download is puur hoeveel geheugen je hebt, ik kies er zelf altijd voor zoveel mogelijk op mijn sd kaart te zetten, en het interne geheugen zo leeg mogelijk te laten.

    Bewerkt (28 september 2010 17:55)
    West

    West

    • Lid sinds 04 augustus 2010
    • Berichten 288
    • Reputatie 0
    • #9
    • 28 september 2010
    • 20:02

    Dat, Ruben, Plus dat de gemiddelde gebruiker graag zijn/haar garantie behoud. Dit gebeurt niet bij rooten, je kunt hem terugrooten, maar als je scherm stuk is, kan dat dus weer niet.

    Bewerkt (28 september 2010 20:02)
    Marietje83

    Marietje83

    • Lid sinds 22 september 2010
    • Berichten 8
    • Reputatie 0
    • #10
    • 2 oktober 2010
    • 10:42

    Ruben.;43151
    Hoeveel je kunt download is puur hoeveel geheugen je hebt, ik kies er zelf altijd voor zoveel mogelijk op mijn sd kaart te zetten, en het interne geheugen zo leeg mogelijk te laten.

    Ja maar ik kan dus niks op mijn SD-kaart zetten!

    Bewerkt (2 oktober 2010 10:42)

    Reageer

    Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

    Inloggen Registreren