Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

T-web

T-web

  • Lid sinds 02 mei 2010
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #1
  • 25 december 2010
  • 18:16

Misschien een vreemde vraag ?
Maar kan ik terug naar Eclair(2.1), omdat Froyo (2.2), hier niets dan miserie is op mijn wildfire !

Bewerkt (25 december 2010 18:16)
Lacuna

Lacuna

  • Lid sinds 07 augustus 2010
  • Berichten 83
  • Reputatie 0
  • #2
  • 25 december 2010
  • 18:32

Ik heb dat met de gewone desire wel eens gedaan, van 2.2 terug naar 2.1, mbv een speciale .zip file PB99img.zip, die je dan moest kiezen vanuit de recovery menu.
Op de wildfire weet ik niet precies welke file je nodig hebt echter
success

Bewerkt (25 december 2010 18:32)
fifarunnerr

fifarunnerr

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 1846
  • Reputatie 10
  • #3
  • 25 december 2010
  • 20:29

Waarom niet gewoon de RUU 2.1 draaien? Dat is volgens mij makkelijker. Moet je wel al je apps enzo opnieuw installeren, maar hoef je geen zip te zoeken enzo.

Bewerkt (25 december 2010 20:29)
Rsdf430

Rsdf430

  • Lid sinds 25 juli 2010
  • Berichten 960
  • Reputatie 0
  • #4
  • 25 december 2010
  • 21:14

Als je voordat je de ruu doet een backup maakt met mybackup pro dan heb je je apps, contacten en instellingen zo weer terug.

Bewerkt (25 december 2010 21:14)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #5
  • 26 december 2010
  • 13:38

De RUU gaat niet werken jongens. Er zit een beveiliging/check in die ervoor zorgt dat je niet een oudere versie als al op de tel staat kunt installeren.

Op XDA heb ik ook een hoop mensen gehoord met problemen. Die hebben een factory reset gedaan die de meeste dingen wel oplosten.

Bewerkt (26 december 2010 13:38)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren