Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

T-web

T-web

  • Lid sinds 02 mei 2010
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 december 2010
  • 16:15

Wel verbinding via 3G en edge maar geen communicatie meer via mijn WiFi-router.
Heb al geprobeerd om een nieuw WiFi-punt toe te voegen met bijbehorende wepsleutel…maar helaas na de froyo-update kan ik niet meer online geraken via mijn eigen router ?
Iemand een idee/suggestie, hoe ik dit kan oplossen ?

Bewerkt (24 december 2010 16:15)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 24 december 2010
  • 20:42

Poging 1. Trek even de stekker uit je router. Laat dit een paar minuten zo. Na 3-5 minuten doe je de stekker er weer in. Je router reset zichzelf en na een paar minuten moet hij weer gaan werken. Probeer dan nog een een verbinding ermee te maken.

Bewerkt (24 december 2010 20:42)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

T-web

T-web

  • Lid sinds 02 mei 2010
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #3
  • 25 december 2010
  • 07:30

Neen, ik denk niet dat dit aan de router ligt. Deze gaat iedere avond uit, als ik ga slapen.
Het heeft met froyo te maken, ik zie ook het ikoontje bovenaan de informatiebalk niet meer verschijnen, als ik de Wifi- button activeer ! Ik denk eerder aan een conflict tss. Froyo en de Wep 128 encryptie …maar zeker ben ik hier niet van ?

Bewerkt (25 december 2010 07:30)
T-web

T-web

  • Lid sinds 02 mei 2010
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #4
  • 25 december 2010
  • 08:31

Heb alle beveiligingen in de router op ‘off’ gezet…daarna de wildfire laten zoeken naar een wifi verbinding. Hij vind het open netwerk, hij scanned, maar krijgt toch geen verbinding. Het gaat om een USR Robitics 8054 router, misschien is deze niet compatibel met Froyo ?

Bewerkt (25 december 2010 08:31)
Power

Power

  • Lid sinds 19 oktober 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26 december 2010
  • 12:23

Ow dit heb ik soms ook wel eens. Herstart je telefoon eens, werkte bij mij ;P Als dat niet lukt probeer eens met een ander wifi netwerk verbinding te maken.

Bewerkt (26 december 2010 12:23)
T-web

T-web

  • Lid sinds 02 mei 2010
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #6
  • 27 december 2010
  • 08:04

Ik heb wat zitten grasduinen op de buitenlandse forums, en er zijn meer mensen met hetzelfde probleem. Alleen niet iedereen ?
Nog eens herhalen, mijn Wi-fi verbinding werkte perfekt op 2.1. Dus via deze verbinding 2.2 froyo gedownload …en na dat deze binngeslurpt was, begon gelijk de installatie. Alles werkte op het eerste gezicht perfekt, behalve de Wifi-verbinding. Hij ziet de router (SSID), IP-adres ophalen…en dan verbinding verbroken.(dat komt letterlijk zo op de wildfire)!
Zou het kunnen, dat er wat mis is gelopen, omdat de installatie onmiddellijk startte, nadat de wifi-verbinding nog steeds geactiveerd was ?

ps.de router heb ik reeds gereset, beveiligingen agfezet (open netwerk), statisch IP-adres geprobeerd en alle andere opties in de wildfire afgelopen…zonder suc6. Het moet echt aan froyo liggen !

Bewerkt (27 december 2010 08:04)
blingblinge

blingblinge

  • Lid sinds 27 december 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #7
  • 27 december 2010
  • 10:15

Hier zelfde probleem. Enige suggesties, behalve complete recovery?

Bewerkt (27 december 2010 10:15)
T-web

T-web

  • Lid sinds 02 mei 2010
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #8
  • 27 december 2010
  • 10:46

Ben daarnet gaan proberen aan de Mc-Donalds…daar ligt een open netwerk. Natuurlijk ook geen suc6.

Mijn vraag, kan je de Wifi-applicatie, deïnstalleren en daarna deze terug gaan downloaden via edge (want deze werkt wel bij mij) en dan terug installeren ?

Bewerkt (27 december 2010 10:46)
blingblinge

blingblinge

  • Lid sinds 27 december 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #9
  • 27 december 2010
  • 11:15

bij lukt inloggen via onbeveiligd wifi netwerk in de buurt wel

Bewerkt (27 december 2010 11:15)
Union_Scum

Union_Scum

  • Lid sinds 27 december 2010
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #10
  • 27 december 2010
  • 22:33

Bij mij zelfde probleem. Na wat speurwerk op net tot volgende oplossing gekomen…ga naar menu, instellingen, draadloos en netwerken, mobiele netwerken, namen toegangspunten….hier dan het toegangspunt aanvinken (bolletje groen) en klaar is kees….werkt nu weer naar behoren alleen duurt het even voor dat'em terug op snelheid komt….waarschijnlijk wat onederliggende protocols…..maar hij doet het weer …oef!!!

Bewerkt (27 december 2010 22:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren