Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

rjaaarts65@gmail.com

rjaaarts65@gmail.com

  • Lid sinds 30 september 2014
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 1 oktober 2014
  • 07:26

Hallo mijn naam is Ronald.
Probeer het rooten onder de knie te krijgen.
Heb een HTC Wildfire s met rom 2.26.114.1 van tmobile.
Heb al verschillende dingen geprobeerd o.a. htc dev.
Niets is me nog gelukt.
Wie kan mij helpen
Groetjes.

Ronald.

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #2
  • 1 oktober 2014
  • 11:10

allereerst welkom op het android forum

ik wil je wel een eindje op weg helpen maar wat lukt er niet met htc dev?

ga anders even hier kijken bij de wilfire s rubriek misschien staat daar je oplossing wel bij.

rjaaarts65@gmail.com

rjaaarts65@gmail.com

  • Lid sinds 30 september 2014
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #3
  • 1 oktober 2014
  • 13:03

Hoi.
Heb een htc wildfire s met een rom 2.26.114.1 van tmobile.
Als ik bij htc dev kijk zie ik alleen rom 2.14.114.1 staan en geen 2.26.114.1.
Als ik deze probeer moet ik eerst de rom upgraden naar 2.17.0.0.
Maar zolang ik het toestel niet kan rooten kan er geen andere rom op.
Het enige wat ik nodig heb is een root om in de foon te komen.
Misschien kan je mij hierbij helpen.
Dit is voor mij de eerste keer om een telefoon te rooten, het is mijn reserve foon.
Als dit lukt zou ik mijn samsung galaxy s3 mini kunnen rooten.
Mijn vraag is dan ook de juiste volgorde om problemen te voorkomen.
Groetjes Ronald.

Ronald.

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #4
  • 1 oktober 2014
  • 13:28

kun je niet upgraden naar 2.17.0.0. of is er geen andere RUU en als dat gebeurd is verder gaan met het unlocken want dat wordt uiteindelijk voorgesteld bij htc dev.

als je gewoon verder gaat met proceed to step 1 onder aan de pagina wat gebeurd er dan?

{eerst upgraden/downgraden voor dat je verder kunt gaan met het het bootloader unlock procces} eenmaal een unlocked bootloader kun je verder gaan met rooten/custom recovery/custom rom enz…


bekijk anders dit filmpje even hier wordt ook eerst een RUU {rom update utility} gedaan voor dat je verder kunt met het unlocken van de bootloader.


even een opmerking!!!

heb je dit wel gezien op de pagina.
NOTE: If you do not find your ROM version in the table below, and your ROM version is newer, then your device does not require the RUU. Please bypass these steps and continue to the next page.

Bewerkt (1 oktober 2014 13:55)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6256
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #5
  • 1 oktober 2014
  • 13:36

Verplaatst naar Wildfire S-forum aangezien het Stel jezelf voor-forum alleen bedoeld is om…. jezelf voor te stellen

rjaaarts65@gmail.com

rjaaarts65@gmail.com

  • Lid sinds 30 september 2014
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #6
  • 2 oktober 2014
  • 10:21

Hoi.
Ga hiermee aan de slag.
Laat het je weten of het gelukt is.
Bedankt voor de tip.
Groetjes Ronald.

Ronald.

rjaaarts65@gmail.com

rjaaarts65@gmail.com

  • Lid sinds 30 september 2014
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #7
  • 5 oktober 2014
  • 12:56

Hoi ik heb het volgende probleem.
Heb al het nodige geinstalleerd.
SDK manager en fastboot.
Struikel over de volgende dos melding
Microsoft Windows XP
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\AARTS>fastboot oem get_identifier_token
fastboot wordt niet herkend als een interne
of externe opdracht, programma of batchbestand.

C:\Documents and Settings\AARTS>C:\Users\Admin>cd \Android
Het systeem kan het opgegeven pad niet vinden.

C:\Documents and Settings\AARTS>“C:\Program Files\Android\android-sdk\SDK Manage
r.exe”

C:\Documents and Settings\AARTS>C:\Users\\Admin>cd \Android
Het systeem kan het opgegeven pad niet vinden.

C:\Documents and Settings\AARTS>C:\Users\Admin>cd \Android
Het systeem kan het opgegeven pad niet vinden.

C:\Documents and Settings\AARTS>C:\Android>fastboot oem get_identifier_token
C:\Android wordt niet herkend als een interne
of externe opdracht, programma of batchbestand.

C:\Documents and Settings\AARTS>
“C:\Documents and Settings\All Users\Menu Start\Programma's\Android SDK Tools”

Heb ook al de eigenschap gegevens geprobeerd van de sdk manager.
Kom niet verder.

Weet jij misschien nog een tip.

Groetjes Ronald.

Ronald.

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #8
  • 5 oktober 2014
  • 17:14

dan heb je het pad er na toe niet goed.

je hoeft alleen maar even de Google Android SDK zip te download {adt-bundle-windows-x86_64-20140702} en uit te pakken naar je c-drive bij mij is dat: C:\adt-bundle-windows-x86_64-20140702\adt-bundle-windows-x86_64-20140702\sdk\platform-tools.

krijg je het pad erna toe niet werkend kun je ook de map adt-bundle-windows openen je opent de map en ga op zoek naar de map sdk deze open je ook vervolgens open de map platform-tools en daar zit adb en fastboot in, als je nu shift ingedrukt houd en rechtklik muis op een leeg gedeelte in de map platform-tools krijg je een optie opdrachtvenster hier openen nu kun je wel verbinding maken en opdrachten uitvoeren.

als cmd geopend is kun je rechtsreeks in het venster bijv fastboot devices ingeven en je ziet dan meteen of je toestel gezien wordt door fastboot je hoeft dus niet meer extra het pad erna toe in te geven.
wil je bijv de code voor het unlocken krijgen hoef je aleen maarfastboot oem get_identifier_tokenin te geven.

je mag ook dit tooltje gebruiken instaleer hem op je c-drive onthoud waar je de map neerzet zet ook een snelkoppeling naar je bureablad, alle bestanden of code's moet je dan weer plaatsen in de map die je moest onthouden.

ik neem aan dat we hier over windows 7 of 8 praten, windows xp heb ik helaas geen kaas van gegeten.

zie bijlage

Bijlage:

Bewerkt (5 oktober 2014 17:26)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren