Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Bo2012

Bo2012

  • Lid sinds 04 april 2012
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 april 2012
  • 21:02

Hallo,

Sinds de update naar Android 4.0 heb ik sinds een paar dagen al geen mobiel internet meer (heb een Telfort abonnement). Mijn instellingen zijn exact hetzelfde als voorheen en alles staat gewoon aan, ik snap er dus ook niks van. Het G/ 3G / H icoontje verschijnt wel bovenin mijn scherm, maar de pijltjes lichten niet op wat dus al aangeeft dat er niks gebeurd.

Kan nergens anders info vinden van mensen die hetzelfde probleem hebben, of weet 1 van jullie wat ik hieraan kan doen?

Thanks!

Bewerkt (24 april 2013 14:31)
Keupie

Keupie

  • Lid sinds 05 april 2012
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #2
  • 5 april 2012
  • 11:51

Wat je zou kunnen proberen is de telefoon terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Heb al meerdere mensen gehoord over bugs waarbij bijv. een aantal instellingen niet zichtbaar waren. Na een reset was dit verholpen, is het proberen waard toch?

Bewerkt (24 april 2013 14:33)
nepdance

nepdance

  • Lid sinds 17 maart 2011
  • Berichten 156
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 april 2012
  • 13:23

Even bij je instellingen het toegangspunt verwijderen en opnieuw aanmaken. Op de site van telfort staat hoe dat moet.

Bewerkt (24 april 2013 14:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren