Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Tomba

Tomba

  • Lid sinds 26 december 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 december 2011
  • 17:25

Hoi,

ik wil graag de zgn ‘activation ring’ uitschakelen op mijn Sensation.
Iemand weet hoe dat moet? kom er maar niet achter.

vind het behoorlijk hinderlijk dat ik zo eerst toegang tot mijn telefoon moet krijgen, en daarna ook nog eens via het schermvergrendelpatroon. vind dit laatste wel genoeg.

Groet

Bewerkt (24 april 2013 13:56)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 december 2011
  • 20:33

Dat kan niet dit is het unlock scherm van htc sense elk fabrikant heeft wel een unlock scherm erop dit is gewoon android doe je niks aan, Als je android eerder heb gehad wist je dit en je hoeft patroon niet direct te doen je kan ook zeggen dat patroon pas activeert naar aantal min.

Verder als je effe met toestel had lopen spelen was wist je dit van die ring, Verder vind ik het juist mooi die ring als je het niks vind had je hem niet moeten nemen.
Je kan een laucher nog installeren maar je blijft dan nog een lock screen houden en daarna je patroon als je die ingesteld heb.
Android heeft standaard al een lock screen elke telefoon van elke fabrikant 1ne ziet er alleen anders uit dan andere.

Bewerkt (24 april 2013 13:56)
louis1947

louis1947

  • Lid sinds 17 augustus 2010
  • Berichten 116
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 januari 2012
  • 12:58

In de market kun je andere lockscreen downloaden.

Bewerkt (24 april 2013 14:05)
Pennottie

Pennottie

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 229
  • Reputatie 0
  • #4
  • 22 januari 2012
  • 14:51

er is ook een app die iets van ‘No Lock’ heet dan heb je helemaal geen lockscreen meer en is je telefoon meteen ontgrendeld. Succes

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #5
  • 22 januari 2012
  • 22:16

Carlos0_0;251949
Als je android eerder heb gehad wist je dit en je hoeft patroon niet direct te doen je kan ook zeggen dat patroon pas activeert naar aantal min
.

Als je Android hebt weet je ook dat je hem helemaal kunt inrichten zoals je hem wil
en dat er eigenlijk geen beperkingen zijn.

Er zijn zelfs 2 apps om je lockscreen te deactiveren

No Lock
https://market.android.com/details?id=org.jraf.android.nolock&feature=search_result

No Lock Screen
https://market.android.com/details?id=com.futonredemption.nokeyguard&feature=search_result

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 januari 2012
  • 17:37

Klopt maar als je die ring irritant vind had je geen htc moeten nemen, En verder zijn ze zoals ik al zij ook aan te passen via apps.

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 januari 2012
  • 19:01

Carlos0_0;251949
Dat kan niet dit is het unlock scherm van htc sense elk fabrikant heeft wel een unlock scherm erop dit is gewoon android doe je niks aan, Als je android eerder heb gehad wist je dit en je hoeft patroon niet direct te doen je kan ook zeggen dat patroon pas activeert naar aantal min.

Verder als je effe met toestel had lopen spelen was wist je dit van die ring, Verder vind ik het juist mooi die ring als je het niks vind had je hem niet moeten nemen.
Je kan een laucher nog installeren maar je blijft dan nog een lock screen houden en daarna je patroon als je die ingesteld heb.
Android heeft standaard al een lock screen elke telefoon van elke fabrikant 1ne ziet er alleen anders uit dan andere.

Beetje tegenstrijdig

Carlos0_0;261951
Klopt maar als je die ring irritant vind had je geen htc moeten nemen, En verder zijn ze zoals ik al zij ook aan te passen via apps.

Volgens mij is het lockscreen van Android, dus dan had hij maar een windows foon moeten nemen?

Bewerkt (24 april 2013 14:06)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #8
  • 23 januari 2012
  • 23:25

Nee lockscreen is van htc aangezien ze hem hebben aangepast naar hun sense style, Verder is het niet tegenstrijdig als hij die ring irritant vind dat kan maar had je al eerder kunnen merken voor dat je hem nam of je het wat vond.

Bewerkt (24 april 2013 14:07)
reinierkramer

reinierkramer

  • Lid sinds 05 maart 2011
  • Berichten 1220
  • Reputatie 0
  • #9
  • 24 januari 2012
  • 21:22

Carlos0_0;262114
Nee lockscreen is van htc aangezien ze hem hebben aangepast naar hun sense style, Verder is het niet tegenstrijdig als hij die ring irritant vind dat kan maar had je al eerder kunnen merken voor dat je hem nam of je het wat vond.

Als hij die ring nouw niet wil dat kan toch we zijn hier om hem te helpen ,en niet om af te katten

Bewerkt (24 april 2013 14:07)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #10
  • 24 januari 2012
  • 21:50

reinierkramer;262420
Als hij die ring nouw niet wil dat kan toch we zijn hier om hem te helpen ,en niet om af te katten

Dat was ook mijn inzet en je kunt het aanpassen maar volgens het eerste antwoord was dat
niet mogelijk en had hij maar geen htc moeten kiezen.
Als ik zulke antwoorden zou krijgen keerde ik ook niet terug,
maar helaas denken er nog steeds mensen dat ze
duidelijk hun mening moeten zeggen ipv een oplossing te geven.

Bewerkt (24 april 2013 14:07)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren