Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Pennottie

Pennottie

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 229
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 november 2011
  • 18:08

Welke radio is goed voor in NL (liefst Noord-Brabant)?
Want ik heb belachelijk slecht bereik op het vodafone netwerk

gebruik ARHD 4.1.7 en radio10.39.9007.00P_10.11.9007.09met matchende RIL

Bewerkt (15 november 2011 18:08)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15 november 2011
  • 18:36

Ik woon niet in noord-brabant maar ik heb altijd goed bereik met vodafone gehad, Ik draai ook originele software enzo dus weet niet of het daar aan kan liggen met custom roms enzo.

Bewerkt (15 november 2011 18:36)
louis1947

louis1947

  • Lid sinds 17 augustus 2010
  • Berichten 116
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 november 2011
  • 23:00

De radio 10.39.9007 enz heeft niets te maken met bv een fm radio waarbij de kabel van de oortelefoon als antenne dient.
De radio 10.39.9007 enz Is simpel gezegd, de “radio-technologie”: is het draadloze signaal dat uw telefoon gebruikt.Dit bepaalt ook met welke bedrijven en waar een telefoon werkt.In de Verenigde Staten is er een grote keuze tussen de CDMA (Sprint en Verizon) en GSM (T-Mobile en AT & T). De radio die jij bedoeld kun je in de market vinden.

Bewerkt (15 november 2011 23:00)
Pennottie

Pennottie

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 229
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 november 2011
  • 21:59

louis1947;238576
De radio 10.39.9007 enz heeft niets te maken met bv een fm radio waarbij de kabel van de oortelefoon als antenne dient.
De radio 10.39.9007 enz Is simpel gezegd, de “radio-technologie”: is het draadloze signaal dat uw telefoon gebruikt.Dit bepaalt ook met welke bedrijven en waar een telefoon werkt.In de Verenigde Staten is er een grote keuze tussen de CDMA (Sprint en Verizon) en GSM (T-Mobile en AT & T). De radio die jij bedoeld kun je in de market vinden.

Nee haha, dat is wel de radio die ik bedoel, heb nu erg slecht bereik en traag internet

Bewerkt (16 november 2011 21:59)
louis1947

louis1947

  • Lid sinds 17 augustus 2010
  • Berichten 116
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 november 2011
  • 01:18

Voor ARHD 4.1.7 rom adviseren ze zelf 10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2 radio!

Zie hiervoor hun eigen site op xda
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14192842#post14192842

Bewerkt (17 november 2011 01:18)
Pennottie

Pennottie

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 229
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 november 2011
  • 14:39

louis1947;238973
Voor ARHD 4.1.7 rom adviseren ze zelf 10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2 radio!

Zie hiervoor hun eigen site op xda
Android Revolution HD™ 3.6.7 XE | 4.1.7 Sense 3.5 | High Quality & Performance - xda-developers

Bedankt! Heb die inderdaad geprobeerd maar ook slecht bereik mee helaas.

Bewerkt (17 november 2011 14:39)
louis1947

louis1947

  • Lid sinds 17 augustus 2010
  • Berichten 116
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17 november 2011
  • 16:44

Heb je hier gekeken Dekkingsproblemen - waarom u soms een slechte dekking of geen bereik kunt hebben
O
f zelfs hier:http://forum.vodafone.nl/t5/Ons-netwerk/Regelmatig-geen-bereik-in-huis-en-tuin/td-p/3249

Bewerkt (17 november 2011 16:44)
Pennottie

Pennottie

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 229
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 november 2011
  • 17:52

het gekke is dat is sinds ARHD als rom heb en daarmee ook een andere radio, vandaar dat ik denk dat het daaraan ligt. Weet jij toevallig welke radio er standaard op staat of heb je ook een customrom draaien?

Bewerkt (17 november 2011 17:52)
louis1947

louis1947

  • Lid sinds 17 augustus 2010
  • Berichten 116
  • Reputatie 0
  • #9
  • 17 november 2011
  • 19:32

Ik heb ook custom rom Pyramid 3 D. Ben er erg tevreden over. maar daar heb je niks aan natuurlijk. Probeer eens de radio van gerootte stock rom. Probeer eens hier HTC Sensation Radios - xda-developers Anders zet even stock rom (niet gerootte)
erop Shipped Pyramid ROM Collection - xda-developers De eerste bv.. Ik heb geen directe oplossing zoals je ziet. Maar misschien is ook het chipje die zulke zaken regelt wel een beetje defect. En als je dan nog slechte verbinding hebt…. nou dan heb je al de stock rom erop om hem ter reparatie aan te bieden. En anders kun je daarna de phone weer S-off maken, dat wordt dan het bekende fluitje…

Bewerkt (17 november 2011 19:32)
Pennottie

Pennottie

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 229
  • Reputatie 0
  • #10
  • 17 november 2011
  • 21:38

Oke, stock radio, nog niet geprobeerd, wel de speciale vodafone versie maar is het zelfde liedje..
Zal de stock proberen en anders is het jammer. Bedankt!

Bewerkt (17 november 2011 21:38)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren