Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

jssollie

jssollie

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 197
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 oktober 2011
  • 20:37

ja sorry van de titel, ik weet niet goed hoe ik het precies moet verwoorden

maar laatste tijd heb ik erg vaak last dat als ik bijvoorbeeld een app open en daarna “terug” of home druk om weer naar de homepage te gaan, dat mn telefoon eerst een wit beeld krijgt met HTC erop (net als bij opstarten) en daarna zie ik mn achtergrond met zon stukje waar in staat" Laden…

hebben meer mensen hier last van? en is er wat aan te doen?

android: 2.3.4
software: 1.45.401.3

ook nog even een printscreentje gemaakt van wat ik dan altijd te zien krijg…


3181

Bewerkt (20 oktober 2011 20:37)
Kartmans

Kartmans

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #2
  • 20 oktober 2011
  • 23:36

Vriend heeft er op zijn HTC Desire Z ook last van, ben benieuwd of iemand een oplossing weet!

Bewerkt (20 oktober 2011 23:36)
nサn_

nサn_

  • Lid sinds 24 oktober 2010
  • Berichten 179
  • Reputatie 0
  • #3
  • 20 oktober 2011
  • 23:48

Heb je misschien een soort ram optimizer/ task killer op de achtergrond lopen, want deze sluit soms je launcher af zodat er meer ram vrij komt. Probleem is echter dat als je terug naar je homescreen gaat je launcher opnieuw geladen moet worden.

Bewerkt (20 oktober 2011 23:48)
jssollie

jssollie

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 197
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 oktober 2011
  • 23:51

Nee, geen enkele soort van task killer of dat soort troep er op staan!

Bewerkt (20 oktober 2011 23:51)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9885
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21 oktober 2011
  • 07:57

Dit opnieuw laden gebeurd bij twee situaties.
1 - De launcher wordt afgesloten, gekilled door bv een taskkiller waardoor de launcher direkt weer opstart en dus alles idd opnieuw moet laden.
2 - Wanneer het toestel werkgeheugen tekort heeft gaat Android lopende processen afsluiten om zo weer geheugen vrij te maken. Als er maar genoeg processen worden afgesloten is de kans groot dat de launcher daar ook bij zit…gevolg…het opnieuw starten en laden van de launcher.

Je kunt bovenstaande testen door eerst een relatief kleine, niet veel geheugen gebruikende app, te starten. Na afsluiten van de app zou de launcher er gewoon nog moeten zijn zonder opnieuw te laden.
Start dan een wat grotere app, of meerdere tegelijk en kijk of de launcher na afsluiten van de apps, of teruggaan via de back knop, opnieuw geladen wordt.

Bewerkt (21 oktober 2011 07:57)

Samsung Galaxy S8+

jssollie

jssollie

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 197
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 oktober 2011
  • 09:33

Ik zal het zo eens proberen..Maar ik ga echter regelmatig naar taakbeheer om alles wat open staat af te sluifen?

Bewerkt (21 oktober 2011 09:33)
jssollie

jssollie

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 197
  • Reputatie 0
  • #7
  • 21 oktober 2011
  • 09:35

Nou het is zelfs nu zo: ik open mn gmail, open het mailtje om naar deze threat te gaan, schrijf een berichtje en druk op de home knop…

Bewerkt (21 oktober 2011 09:35)
dennisvandeven86

dennisvandeven86

  • Lid sinds 22 februari 2010
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #8
  • 21 oktober 2011
  • 09:37

Ik heb hier ook last van. Het gebeurt een keer of twee per week en volgens mij gebeurt dat wanneer ik een app in de Market heb geupdate… Als ik dan de Market afsluit krijg ik precies hetzelfde als jij: HTC Logo en vervolgens Laden…

Ik gebruik geen Taskkiller maar weet (aan de hand van Taakbeheer van de telefoon zelf) dat ik niet teveel lopende processen heb.

Bewerkt (21 oktober 2011 09:37)
jssollie

jssollie

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 197
  • Reputatie 0
  • #9
  • 21 oktober 2011
  • 09:40

Na het updaten gebeurt het mij ook vaak, maar ook nadat ik simpele apps of internet sluit..Bij taakbeheer heb ik toch altijd wel 80-140mb vrij

Bewerkt (21 oktober 2011 09:40)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #10
  • 21 oktober 2011
  • 10:01

Ik heb er geen last van echt het kan volgens mij ook wel eens door sommige apps komen, Ik had ook een keer een zelf gemaakte sense gedownload was wel mooi en door die ging die heel vaak herladen na herstellen van originele sense van telefoon was het bij mij weg.

Bewerkt (21 oktober 2011 10:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren