Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

harmony895

harmony895

  • Lid sinds 24 juni 2010
  • Berichten 339
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 oktober 2011
  • 09:25

Ik zie jullie al denken een case die ervoor zorgt dat de batterij leeg raakt???
Uitleg:
Dit is mijn derde Noreve, bij de vorige twee was de sluiting een magneet en een drukknop.
Deze voor de Sensation heeft een soort klik systeem, die gewoon over de telefoon wordt geklikt/geschoven.
En hier zit het probleem.
Ik gebruik hem zonder de belt clip(is waardeloos en erg dik) en in mijn broek zak.
Daar het sluit systeem schuiven kan, gebeurt het regelmatig dat als het maar een paar millimeter naar rechts gaat
dan ongewild de power knop ingedrukt word en dan gaat het scherm aan.
Duurt dit wat langer dan zorgt dit er zelfs voor dat mijn telefoon uitgeschakeld wordt.

Heb nu de klacht bij Noreve neergelegd, nog geen reactie gehad.
Is hier geen oplossing voor dan hoop ik dat de retailer hem terug neemt, is immers een constructie fout.

Houd jullie op de hoogte hoe het opgelost gaat worden.

Bewerkt (18 oktober 2011 09:25)
Silas

Silas

  • Lid sinds 12 september 2011
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 oktober 2011
  • 14:49

Heej Henk,

dan heb ik toch een vraagje, het is toch zo dat je je HTC moet ontgrendelen om hem uit te kunnen schakelen? voor zover ik weet kan ik mijn HTC niet uitzetten (en ik heb het geprobeerd) als hij vergrendeld is, eerst ontgrendelen en dan pas kan ik dat voor elkaar krijgen. Is dit iets instelbaars of zo??

Groetjes Silas

Bewerkt (21 oktober 2011 14:49)
bonethug

bonethug

  • Lid sinds 14 augustus 2011
  • Berichten 305
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 oktober 2011
  • 14:52

Wanneer je 8 seconden je powebutton druk gaat je toestel uit, locked en unlocked

Bewerkt (21 oktober 2011 14:52)
Silas

Silas

  • Lid sinds 12 september 2011
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #4
  • 21 oktober 2011
  • 14:56

de mijne niet :S, serieus niet, ik heb hem hier naast me liggen, net geprobeerd en hij doet dat niet. Misschien omdat ik het apparaat laatst beschuldigde van spontaan uitvallen dat ie zo beledigd is dat hij gewoon niet meer uit wil gaan zonder er moeite voor te doen

Bewerkt (21 oktober 2011 14:56)
harmony895

harmony895

  • Lid sinds 24 juni 2010
  • Berichten 339
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21 oktober 2011
  • 16:40

Silas je hebt gelijk, hiermee gaat hij niet uit.
Dus zal wel die bug zijn soms van spontaan uitgaan.(heb het tot nu toe drie keer gehad).

Ondertussen al druk contact gehad met Noreve.
Foto's sturen, rekening enz.
Uit de laatste mail haal ik nu dat ze een nieuwe opsturen.
Kreeg een tracking nummer van UPS.

Of dit weer dezelfde of een aangepaste is weet ik niet.
Anders heeft het volgens mij niet zoveel zin, als het dezelfde uitvoering is.

Hier een 2 foto's, als het scheef zit en normaal.

Bewerkt (21 oktober 2011 16:40)
harmony895

harmony895

  • Lid sinds 24 juni 2010
  • Berichten 339
  • Reputatie 0
  • #6
  • 24 oktober 2011
  • 15:22

Heb vandaag een nieuwe case mogen ontvangen van Noreve.
Uitvoering is het zelfde, al heb ik wel het gevoel dat deze veel strakker sluit.
Hopen dat dit ook zo blijft.
Petje af voor de goede en snelle service van Noreve.

Bewerkt (24 oktober 2011 15:22)
xjeagerbombx

xjeagerbombx

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 44
  • Reputatie 0
  • #7
  • 24 oktober 2011
  • 18:05

Ik vraag me af hoeveel dit uitmaakt. Het scherm van mijn toestel gaat ook soms gewoon aan of blijft aan als ik het uit heb gezet. Dat is dezelfde technische bug als het maken van schreenshots.

Bewerkt (24 oktober 2011 18:05)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren