Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

jssollie

jssollie

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 197
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 oktober 2011
  • 16:04

geen idee of het er aan ligt dat mijne niet van de eerste generatie is..
heb em eind juli gekocht. maar dan nog, dan doen ze er maar wat aan, kom maar met een oplossing, zonder adt ik mijn telefoon 6 weken kwijt ben…

Bewerkt (18 oktober 2011 16:04)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 oktober 2011
  • 18:26

htceatsapple;228356
Bij mij is nog niets opgelost. Screenshot en screen-off blijft maar nu heb ik het continu uitvallen erbij gekregen! Bedankt htc! Kan ik weer een harde reset gaan uitvoeren :-(

Ik zal nog zeggen dat ding van mij kan ik nog amper een screenshot mee maken, Ik druk home knop en de powerknop tegelijk in en 9/10 keer doet die gewoon niks

Ik vind het niet erg aangezien ik het geen nodige functie vind op me mobiel, Maar wel grappig of ik doe het verkeerd of hij heeft toch een probleem maar dan laat ik het niet fixen ik vind het wel fijn dat die functie het niet goed doet.

Bewerkt (18 oktober 2011 18:26)
gertjb73

gertjb73

  • Lid sinds 23 oktober 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 oktober 2011
  • 10:46

Ik kreeg gisteravond ook een melding over deze systeem update.
Vanochtend heb ik 'm dan ook gestart.
Mijn telefoon wordt meteen uitgeschakeld, om vrijwel direct daarna een blauw android-logo te laten zien, met daarboven een geel uitroepteken. Dit heb ik maar een tijdje zo laten staan, maar na ruim 2 uur heb ik toch de telefoon maar uitgezet (batterij verwijderd). Daarna startte de tel. gelukkig nog wel normaal op… De update daarna nog een keer geprobeerd, maar ik kreeg weer datzelfde logo en uitroepteken.
Iemand anders ook deze ervaring?

Bewerkt (23 oktober 2011 10:46)
sjjo

sjjo

  • Lid sinds 30 september 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #4
  • 24 oktober 2011
  • 00:56

gertjb73;230204
Mijn telefoon wordt meteen uitgeschakeld, om vrijwel direct daarna een blauw android-logo te laten zien, met daarboven een geel uitroepteken. Dit heb ik maar een tijdje zo laten staan, maar na ruim 2 uur heb ik toch de telefoon maar uitgezet (batterij verwijderd). Daarna startte de tel. gelukkig nog wel normaal op… De update daarna nog een keer geprobeerd, maar ik kreeg weer datzelfde logo en uitroepteken.
Iemand anders ook deze ervaring?


ik heb hetzelfde probleem, alleen geeft de mijne aan 1.45.162.2
mvg simon
(vodafone branded)

Bewerkt (24 oktober 2011 00:56)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #5
  • 24 oktober 2011
  • 15:39

Niet geroot of iets ?

Bewerkt (24 oktober 2011 15:39)
sjjo

sjjo

  • Lid sinds 30 september 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #6
  • 24 oktober 2011
  • 22:25

Jawel
alleen geroot maar meer niet.
moet ik hem weer unrooten dan?
mag ik eerst wel eens gaan uitzoeken hoe dat moet.

Bewerkt (24 oktober 2011 22:25)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #7
  • 25 oktober 2011
  • 11:56

Als je geroot ben krijg je geen updates volgens mij.

Bewerkt (25 oktober 2011 11:56)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6212
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #8
  • 25 oktober 2011
  • 12:07

Je krijgt ze wel maar je kunt ze niet installeren.
Heeft te maken met de recovery die veranderd is, jullie zullen wel Clockworkmod Recovery erop hebben staan.
De oplossing is om de stock recovery erop te zetten of een officiële ROM te flashen (waardoor de recovery omgezet wordt naar stock). Als je voor de laatste methode kiest ben je wel alles kwijt aangezien het toestel daardoor teruggezet wordt naar de fabrieksinstellingen.

Bewerkt (25 oktober 2011 12:07)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren