Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

dvr

dvr

  • Lid sinds 18 augustus 2011
  • Berichten 74
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 augustus 2011
  • 16:09

Mijn telefoon maakt een screenshot als ik op het “home”(huisje) knop druk.. :eek: Dat doet die niet altijd overigens.. meestal doet die gewoon wat die moet doen, en dat is terug gaan naar mijn begin scherm! Maar als die het doet is het best irritant..

Bewerkt (24 augustus 2011 16:09)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 24 augustus 2011
  • 17:28

Druk je niet toevallig dan ook de powerknop in ?

Bewerkt (24 augustus 2011 17:28)
dvr

dvr

  • Lid sinds 18 augustus 2011
  • Berichten 74
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24 augustus 2011
  • 17:50

nope, maar thx die wist ik nog niet

Bewerkt (24 augustus 2011 17:50)
dvr

dvr

  • Lid sinds 18 augustus 2011
  • Berichten 74
  • Reputatie 0
  • #4
  • 24 augustus 2011
  • 21:39

Mischien dat die vast zat o.i.d.

Bewerkt (24 augustus 2011 21:39)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #5
  • 25 augustus 2011
  • 11:02

Dat zou misschien kunnen.

Bewerkt (25 augustus 2011 11:02)
niels71

niels71

  • Lid sinds 03 juli 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #6
  • 28 augustus 2011
  • 12:16

dvr;210502
Mijn telefoon maakt een screenshot als ik op het “home”(huisje) knop druk.. :eek: Dat doet die niet altijd overigens.. meestal doet die gewoon wat die moet doen, en dat is terug gaan naar mijn begin scherm! Maar als die het doet is het best irritant..

Die van mij doet sinds een uur het zelfde. Heel vaag. En irritant ook. Iemand een idee hoe dit is te verhelpen? Ik wil wel graag screenshots kunnen maken, maar wel op het moment dat ik het wil en met een andere functietoets.

Bewerkt (28 augustus 2011 12:16)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6182
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #7
  • 28 augustus 2011
  • 12:28

Hebben jullie branded toestellen, dus toestellen die bij het opstarten een providerlogo laten zien en provider apps hebben?

Het lijkt er namelijk op dat die toestellen dat probleem hebben.

Bewerkt (28 augustus 2011 12:28)
dvr

dvr

  • Lid sinds 18 augustus 2011
  • Berichten 74
  • Reputatie 0
  • #8
  • 1 september 2011
  • 14:10

Ik heb geen branded toestel, het is inderdaad behoorlijk irritant aan het worden..

Bewerkt (1 september 2011 14:10)
dennisvandeven86

dennisvandeven86

  • Lid sinds 22 februari 2010
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #9
  • 1 september 2011
  • 14:33

Ik heb wel branded en ook dit probleem. Bij mij is het op te lossen door op de power-knop de drukken.

Bewerkt (1 september 2011 14:33)
dvr

dvr

  • Lid sinds 18 augustus 2011
  • Berichten 74
  • Reputatie 0
  • #10
  • 6 september 2011
  • 23:20

Ja dan doet die het idd niet meer, maar vind het toch een beetje vreemd dat hij ineens uit het niets dat gaat doen.. kan ook elke weer die screenshots verwijderen..

Bewerkt (6 september 2011 23:20)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren