Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

BartuS89

BartuS89

  • Lid sinds 19 februari 2010
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 augustus 2011
  • 13:28

Misschien dat ik het hier dubbel vraag, maar ik kon geen topic er over vinden.

Ik het mogelijk dat ik mee draaiende achtergrond krijg voor mijn htc sensation?
Bij mijn vorige toestel had ik dat namelijk wel, nu heb ik 1 standaard plaatje voor alle 7 bureaubladen zeg maar, en die wil ik eigenlijks mee laten scrollen de achtergrond.

Is dit mogelijk?

Bewerkt (20 augustus 2011 13:28)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 augustus 2011
  • 02:21

Er zullen gewoon standaard achtergronden op zitten die dit hebben.

Bewerkt (21 augustus 2011 02:21)
iAndries

iAndries

  • Lid sinds 24 mei 2011
  • Berichten 327
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24 augustus 2011
  • 19:19

Carlos0_0;209069
Er zullen gewoon standaard achtergronden op zitten die dit hebben.

Mag je mij is uitleggen hoe dan , heb verschillende wallpapers geprobeert die op me SGS2 wel werkte maar niet op de Sensation.

Bewerkt (24 augustus 2011 19:19)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6200
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #4
  • 24 augustus 2011
  • 21:30

BartuS89;208892
Misschien dat ik het hier dubbel vraag, maar ik kon geen topic er over vinden.

Ik het mogelijk dat ik mee draaiende achtergrond krijg voor mijn htc sensation?
Bij mijn vorige toestel had ik dat namelijk wel, nu heb ik 1 standaard plaatje voor alle 7 bureaubladen zeg maar, en die wil ik eigenlijks mee laten scrollen de achtergrond.

Is dit mogelijk?
Nee is niet mogelijk op de Sensation.

Bewerkt (24 augustus 2011 21:30)
iAndries

iAndries

  • Lid sinds 24 mei 2011
  • Berichten 327
  • Reputatie 0
  • #5
  • 24 augustus 2011
  • 21:38

pklijzing;210626
Nee is niet mogelijk op de Sensation.

jammer maar duidelijk

Bewerkt (24 augustus 2011 21:38)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6200
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #6
  • 24 augustus 2011
  • 21:49

Het kan wel als je een andere launcher gaat gebruiken, ADW of LancherPro bijvoorbeeld. Maar met Sense gaat het dus niet.

Bewerkt (24 augustus 2011 21:49)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #7
  • 25 augustus 2011
  • 11:03

pklijzing;210636
Het kan wel als je een andere launcher gaat gebruiken, ADW of LancherPro bijvoorbeeld. Maar met Sense gaat het dus niet.

Ik had op mijn desire hd gewoon 1 grote achtergrond als ik van scherm wisselde dat die dat je steeds meer er van zag.
Zal raar zijn als de sensation het dan niet kan.

Bewerkt (25 augustus 2011 11:03)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6200
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #8
  • 25 augustus 2011
  • 11:05

Carlos0_0;210756
Ik had op mijn desire hd gewoon 1 grote achtergrond als ik van scherm wisselde dat die dat je steeds meer er van zag.
Klopt maar hier hebben we het over de Sensation met Sense 3.0.

Bewerkt (25 augustus 2011 11:05)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren