Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Cindy

Cindy

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 augustus 2011
  • 21:38

Hallo allemaal.

Ik heb een vraag aan jullie.

Ik wil de Htc Sensation via Ritel.nl bestellen en dan met een Tele2 abbo.
Nu heb ik naar ze gemailt of de Sensation simlockvrij is en of hij branded of unbranbed is.
Nu schrijven hun mij dit terug.

(Vriendelijk bedankt voor uw bericht.

Het betreft een simlockvrije HTC Sensation echter wel van Vodafone en bij het opstarten vertoont het toestel een Vodafone logo.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

Joey)

Als de telefoon opstart en je krijgt dan het Vodafone logo te zien dan is hij toch niet simlockvrij:confused:?.
Als dat wel zo is wat gebeurt er dan als ik me Kpn simkaart er in doe, is dat logo dan weg:confused:?
Ik neem aan als je het logo ziet van Vodafone dat het dan een branded telefoon is:confused:?
En dat wil ik dus niet ik wil namelijk geen shield van een provider er over heen.

En weten jullie misschien of Tele2 van Vodafone is, ik snap namelijk ff niet als het een Tele2 abbo is waarom je dan een Vodafone logo krijgt te zien.
En hoe zit dat dan met de koste van het bellen en smsen als ik me Kpn kaart er in heb gebruikt hij dan de koste van de Kpn kaart of van Vodafone….Hoe zit dat dan:confused:?

Ik snap er ff niets van kan iemand mij misschien een goeie uitleg geven hoe dat in elkaar steekt:confused:

Al vast bedankt groetjes Cindy.

Bewerkt (10 augustus 2011 21:38)
dennisvandeven86

dennisvandeven86

  • Lid sinds 22 februari 2010
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 augustus 2011
  • 22:30

Hoi Cindy,

Ik kan wel gedeeltelijk antwoord geven op de vraag. De telefoon waar het over gaat is inderdaad branded. Dit wil zeggen dat Vodafone er apps op heeft staan en ook het beginscherm heeft dus een Vodafone logo. Ik heb ook zo'n versie. Dit staat echter los van het feit of de telefoon wel of geen simlock heeft. In dit geval heeft de telefoon dus geen sim-lock. De telefoon werkt gewoon prima met een SIM-kaart van een andere provider.

Het is dus in principe geen probleem om deze telefoon te nemen met een andere provider. Toch is het wellicht verstandig om te kijken of je de Sensation toch ergens unbranded te krijgen. Volgens diverse berichten op dit forum is dat namelijk beter

Succes ermee!

Bewerkt (10 augustus 2011 22:30)
Cindy

Cindy

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 augustus 2011
  • 22:48

dennisvandeven86;204419
Hoi Cindy,

Ik kan wel gedeeltelijk antwoord geven op de vraag. De telefoon waar het over gaat is inderdaad branded. Dit wil zeggen dat Vodafone er apps op heeft staan en ook het beginscherm heeft dus een Vodafone logo. Ik heb ook zo'n versie. Dit staat echter los van het feit of de telefoon wel of geen simlock heeft. In dit geval heeft de telefoon dus geen sim-lock. De telefoon werkt gewoon prima met een SIM-kaart van een andere provider.

Het is dus in principe geen probleem om deze telefoon te nemen met een andere provider. Toch is het wellicht verstandig om te kijken of je de Sensation toch ergens unbranded te krijgen. Volgens diverse berichten op dit forum is dat namelijk beter

Succes ermee!

Ja ik hoor en lees ook heel veel dat je een GSM beter unbranded kan nemen.
Dan staat er sowieso geen apps van een provider op en ook met update gaat het sneller als hij unbranded is.

Jij heel erg bedankt voor je antwoord Dennis

Bewerkt (10 augustus 2011 22:48)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6199
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #4
  • 11 augustus 2011
  • 10:40

Pas aub de titel van jouw topic aan, “Wie kan mij misschien helpen” omschrijft de vraag niet.

Alvast bedankt.

Bewerkt (11 augustus 2011 10:40)
Famous1303

Famous1303

  • Lid sinds 30 mei 2011
  • Berichten 132
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 augustus 2011
  • 17:57

Hij is inderdaad branded.
Echter is hij wel simlock vrij.

Waarschijnlijk kan je de vodaphone apps niet eens gebruiken omdat je een tele2 abonnement heb.

En qua updates, die moet jij inderdaad dan krijgen via Vodaphone.
Dit duurt altijd wel wat langer.

Een branded telefoon heb je vaak voor net wat minder geld.
Toen ik keek was een branded 471 euro en een unbranded 500+.

Bewerkt (11 augustus 2011 17:57)
rephaia

rephaia

  • Lid sinds 23 november 2010
  • Berichten 771
  • Reputatie 0
  • #6
  • 11 augustus 2011
  • 19:02

?? Zijn er eigenlijk phones die niet simlockvrij zijn bij een abbo ?/ volgens mij zijn die altijd simlockvrij.net als wanneer je ze gewoon koopt zonder abbo.

Bewerkt (11 augustus 2011 19:02)
Cindy

Cindy

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 augustus 2011
  • 19:14

Famous1303;204793
Hij is inderdaad branded.
Echter is hij wel simlock vrij.

Waarschijnlijk kan je de vodaphone apps niet eens gebruiken omdat je een tele2 abonnement heb.

En qua updates, die moet jij inderdaad dan krijgen via Vodaphone.
Dit duurt altijd wel wat langer.

Een branded telefoon heb je vaak voor net wat minder geld.
Toen ik keek was een branded 471 euro en een unbranded 500+.

Het rare is ik kreeg net weer een mail van ritel.nl waar in gezegt word dat te telefoon niet branded is.

Vriendelijk bedankt voor uw bericht.

De HTC Sensation wordt simlockvrij geleverd door Vodafone met deels Vodafone firmware dus vandaar het Vodafone logo bij opstarten.
De HTC Sensation
is verder unbranded dus heeft aan de buitenzijde geen Vodafone logo.

Het toestel kan zonder problemen gebruikt worden met een Tele2 abonnement.


Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, Joey.

Vind het een beetje een rare mail, want als er firmware van Vodafone opstaat dan is hij toch wel branded???.
En hun zeggen dus van niet…..Beetje raar pfffff.

Groetjes Cindy.



Bewerkt (11 augustus 2011 19:14)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11 augustus 2011
  • 20:43

Als je vodafone opstart scherm ziet is die vodafone branded, Ik heb hier een unbranded versie en zie tijdens het starten een htc logo.

Bewerkt (11 augustus 2011 20:43)
Cindy

Cindy

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #9
  • 11 augustus 2011
  • 22:50

Carlos0_0;204892
Als je vodafone opstart scherm ziet is die vodafone branded, Ik heb hier een unbranded versie en zie tijdens het starten een htc logo.

Ja precies dat heb ik dus ook dan is hij gewoon branded.
Denk dat ze het bij ritel.nl niet echt snappen hahaha.
Maar wil echt geen branded phone.

Jij bedankt voor je antwoord groetjes Cindy.

Bewerkt (11 augustus 2011 22:50)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren