Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

dennisvandeven86

dennisvandeven86

  • Lid sinds 22 februari 2010
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 juli 2011
  • 11:06

Er is een systeemupdate voor de HTC Sensation. Op Androidplanet.nl staat dat dit om de ongemerkte versie gaat van de telefoon, maar mijne is Vodafone branded en hierop is de update ook al beschikbaar. Het zou gaan over wat bugfixes (waaronder het probleem met het lockscreen wat hier op het forum ook aangekaart is) en systeemverbeteringen.

Mijn telefoon draait nu op 1.35.162.1

Ik heb de update uitgevoerd en merk (nog) geen verschil. Zijn er meer mensen die deze update hebben uitgevoerd? En zo ja, merken jullie verschil?

Tip voor de mensen die nog niet veel ervaring hebben met Android: Je kunt handmatig checken of er updates aanwezig zijn via Instellingen -> over deze telefoon -> software updates -> nu controleren

Bewerkt (7 juli 2011 11:06)
Boljee

Boljee

  • Lid sinds 12 oktober 2010
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #2
  • 7 juli 2011
  • 13:30

dennisvandeven86;189579
Zijn er meer mensen die deze update hebben uitgevoerd? En zo ja, merken jullie verschil?

Jup, zojuist uitgevoerd. Zie idd ook geen verschil…

Edit: krijg 2 nieuwe widgets

Bewerkt (7 juli 2011 13:30)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 juli 2011
  • 13:56

Ik heb hem idd ook ik ben benieuwd of er veel veranderd is misschien is de boodloader wel geunlocked nu ook.

Ik heb eigenlijk nergens last van hij is niet traag of iets alleen als je snelkoppelingen op het scherm heb van apps die op de sd staan is er een probleem, Als je je telefoon opnieuw start zijn al die applicaties een standaard android icoon misschien dat dit gefixt is.
Ik heb hem maar effe binnen gehaald via me 3G geen wifi beschikbaar op me werk op het moment, Ik weet niet hoe groot die is er stond dat het wel verstandig wasmaar ja ik heb geen data limiet bij Vodafone.

Bewerkt (7 juli 2011 13:56)
dennisvandeven86

dennisvandeven86

  • Lid sinds 22 februari 2010
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #4
  • 7 juli 2011
  • 14:13

Carlos0_0;189630
misschien is de boodloader wel geunlocked nu ook.

Nope, volgens het nieuwsbericht op een andere website is deze nog steeds locked.

Bewerkt (7 juli 2011 14:13)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 juli 2011
  • 14:18

dennisvandeven86;189638
Nope, volgens het nieuwsbericht op een andere website is deze nog steeds locked.

Oke mij had het niet uitgemaakt aangezien ik toch niet root en een custom erop zet, Ik wil gewoon me mooie sense houden ook al heb je daar themes enzo voor en ik wil niet van de htc widgets af de clock bijv.

Maar ik merk totaal geen verschil merk niks iemand verder wel ?

Bewerkt (7 juli 2011 14:18)
dennisvandeven86

dennisvandeven86

  • Lid sinds 22 februari 2010
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #6
  • 7 juli 2011
  • 14:33

Carlos0_0;189643
Oke mij had het niet uitgemaakt aangezien ik toch niet root en een custom erop zet, Ik wil gewoon me mooie sense houden ook al heb je daar themes enzo voor en ik wil niet van de htc widgets af de clock bijv.

Mij ook niet. Ben ook helemaal dol op Sense. Hou er sowieso niet van om aan mijn telefoon te “knutselen”.

Bewerkt (7 juli 2011 14:33)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 juli 2011
  • 17:56

dennisvandeven86;189647
Mij ook niet. Ben ook helemaal dol op Sense. Hou er sowieso niet van om aan mijn telefoon te “knutselen”.

Al zouden er bij mij wel 15 apps sowieso al van af mogen niet dat die sneller echt gaat werken dat ding is niet traag ofzo maar toch gebruik ze niet
Maar daar is htc al mee bezig

HTC laat gebruikers voorgeinstalleerde apps verwijderen.html

Als dit af is helemaal geen root meer nodig

Bewerkt (7 juli 2011 17:56)
wier

wier

  • Lid sinds 02 juli 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #8
  • 7 juli 2011
  • 20:22

Batterij duur bij mij wel aanmerkelijk verbeterd

Bewerkt (7 juli 2011 20:22)
EricNL

EricNL

  • Lid sinds 15 januari 2010
  • Berichten 334
  • Reputatie 0
  • #9
  • 7 juli 2011
  • 21:01

Carlos0_0;189630
Ik heb hem idd ook ik ben benieuwd of er veel veranderd is misschien is de boodloader wel geunlocked nu ook.

Ik heb eigenlijk nergens last van hij is niet traag of iets alleen als je snelkoppelingen op het scherm heb van apps die op de sd staan is er een probleem, Als je je telefoon opnieuw start zijn al die applicaties een standaard android icoon misschien dat dit gefixt is.
Ik heb hem maar effe binnen gehaald via me 3G geen wifi beschikbaar op me werk op het moment, Ik weet niet hoe groot die is er stond dat het wel verstandig wasmaar ja ik heb geen data limiet bij Vodafone.

Bij mij is het nu zo dat van de apps die op de sd staan ongeveer de helft van de icoontjes normaal zijn en de andere helft hebben nog steeds het standaard android icoontje. #wazig

Bewerkt (7 juli 2011 21:01)

Huawei Nexus 6P 64GB Graphite
Huawei Watch

Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #10
  • 7 juli 2011
  • 23:12

EricNL;189774
Bij mij is het nu zo dat van de apps die op de sd staan ongeveer de helft van de icoontjes normaal zijn en de andere helft hebben nog steeds het standaard android icoontje. #wazig

Start hem maar eens opnieuw op de 1ste keer dacht ik ook het was beter maar toen ik hem opnieuw starten was het gewoon weer het zelfde resultaat alle iconen op de sd kaart het standaard android icoon, Ik heb dit probleem al effe geleden bij htc gemeld heb met ze lopen chatten met agents en ze hebben me er nog eens over gebeld het probleem was niet bekend bij hun maar gingen er wel bij kijken.

Bewerkt (7 juli 2011 23:12)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren