Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Mieke_Muts

Mieke_Muts

  • Lid sinds 29 juni 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 juni 2011
  • 19:07

Sinds zaterdag in bezit HTC Sensation, maar sinds aanzetten problemen met opnemen van binnenkomende telefoon oproepen.
Het scherm geeft alleen maar oproep beëindigen weer en niet opnemen. Kan dus geen binnenkomende oproepen beantwoorden.
Zakelijk gezien is dat nogal desastreus oplossing voor de onmogelijke situatie is nog niet gevonden, ook niet op diverse fora.

Bewerkt (29 juni 2011 19:07)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5147
  • Reputatie 100
  • #2
  • 29 juni 2011
  • 21:48

Bij HTC Sense komt er bij een oproep een boog te staan. Als je deze naar beneden sleept neem je op, naar boven weiger je het gesprek.
Kun je hier wat mee?

Bewerkt (29 juni 2011 21:48)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Mieke_Muts

Mieke_Muts

  • Lid sinds 29 juni 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 juni 2011
  • 23:04

Bij de HTC Sensation werkt het net als bij de oude Hero Android icoon verschijnt in beeld en links onder zou moeten verschijnen opnemen in groen tekst veld en rechts onder beëindigen in rood tekst veld. er verschijnt echter alleen maar weigeren. Pas als iemand twee of drie keer achter elkaar belt verschijnen beiden. De ring gebruik je om je toestel te unlocken.
Bedankt voor het meedenken.

Bewerkt (29 juni 2011 23:04)
dennisvandeven86

dennisvandeven86

  • Lid sinds 22 februari 2010
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 juni 2011
  • 11:20

De Sensation draait op Sense 3.0 en dat is inderdaad anders opnemen dan bij de “oude” Sense.

Erg vreemd dat je enkel de knop beëindigen krijgt te zien. Als je deze knop ziet, is er dan ook echt nog niet opgenomen? Wellicht dat ie automatisch opneemt o.i.d.? Als dit niet het geval is dan zou ik niet durven zeggen hoe dit kan komen. Als je niks aan instellingen met betrekking tot opnemen hebt aangepast, dan zou je haast gaan danken dat het een foutje in de software is.

Ik heb ook een Sensation en er (gelukkig) geen last van.

Bewerkt (30 juni 2011 11:20)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 juni 2011
  • 11:45

Ik zou hem eens terug zetten naar de fabrieksinstellingen ik heb er al 2 gehad geen last van gehad(1ste per ongeluk in water laten vallen maar dag er na al gelijk nieuwe).

Maar het is anders opnemen als je gebeld word je ziet dan android poppetje en een groen en rood bolletje, Je sleept het groene bolletje dan naar boven ofzo uit me hoofd en neemt dan op.

Bewerkt (30 juni 2011 11:45)
Mieke_Muts

Mieke_Muts

  • Lid sinds 29 juni 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 juni 2011
  • 12:29

Ben vandaag meerdere keren gebeld maar kan echt niet opnemen! Alleen beëindigen, wat ik ook indruk sleep etc kan er helemaal niets mee. Er moet dus ergens een bug zitten in de programmatuur. HTC is onbereikbaar. Verder gebruik ik mijn telefoon zakelijk en is het ongelofelijk triest dat ik zakelijke gesprekken niet kan beantwoorden.

Bewerkt (30 juni 2011 12:29)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #7
  • 30 juni 2011
  • 12:33

HTC is niet onbereikbaar je kan ze bellen/mailen of direct chatten met ze via de website, Ik denk dus dat dit bij jou gewoon een software foutje is en een hard reset wel zou moeten helpen aangezien de rest er geen last van heb tot nu toe.

Bewerkt (30 juni 2011 12:33)
Mieke_Muts

Mieke_Muts

  • Lid sinds 29 juni 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #8
  • 30 juni 2011
  • 13:05

Carlos dank voor je tip, heb gechat met HTC en heb soft reset(batterij uit telefoon en 5 minuten wachten en weer terug plaatsen)gedaan en nu is het probleem verholpen

Bewerkt (30 juni 2011 13:05)
Mieke_Muts

Mieke_Muts

  • Lid sinds 29 juni 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #9
  • 30 juni 2011
  • 13:07

Ben iets te voorbarig geweest eerste binnenkomende gesprek was ok maar nu weer zelfde probleem

Bewerkt (30 juni 2011 13:07)
Mieke_Muts

Mieke_Muts

  • Lid sinds 29 juni 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #10
  • 30 juni 2011
  • 22:57

Hard reset heeft situ eindelijk verholpen, thnx to HTC chat

Bewerkt (30 juni 2011 22:57)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren